Otos al revés 21/11/09

Publicado: 23 noviembre, 2009 en Sin categoría
La ruta de Otos es una vella coneguda, destaca per les vistes que s’aprecien desde la pista de l’ombria del Benicadell i perque conta amb 4 pujades prou exigents.
Este cap de setmana decidirem fer-la al revés perque suposaem que hi hauría molta pedra solta i ho varem acertar. Fent-la al revés la ruta es mes suau pero al final també son uns 45 km i la primera mitat d’ells son sempre cap amunt. Erem 4 Bikers, Sergi, Contre, Paco i Xavi, quedarem a les 7:30 on sempre i eixirem puntuals.
Arreplegarem a Contre en Aielo i anarem cap a Albaida i de allí a Adzeneta per a agarrar la pista del Benicadell. A poc mes de 1 km mos desviarem per la pista de l’ombria del Benicadell i travessarem la serra fins a arribar a Otos. Abans de arribar a casa encara mos banyarem el peus al travessar el riu en el que temps arrere hi havien unes maderes i buscarem el camí de la Pobla per a arribar al carril bici que ens duría a de regrés a casa.
Va ser una ruta molt ràpida ja que a les 10:30 ja estaem a casa pero varem complir amb el mes important que era rodar i passar-ho bé.
 
Sergi i Xavi.
 
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s