Pista Benicadell pasada per aigua

Publicado: 14 diciembre, 2009 en Sin categoría
A les 8 com un clau i gelat com un pardalet m’esperava el Capitá General D. Sergi Boluda a la porta de la cotxera i després d’esperar 5 minutets i donar-se conter que el resto del batalló mos havia deixat soles, decidirem començar a pedaletjar rumb a Beniatjar. Anarem per la via de servici i per un camí que vam encertar entre els dos i en arribar a la pista començarem a pujar fins la casa del guarda. Allí vam parar per agarrar forces i fer-se unes fotos i sense perdre massa temps acabarem de pujar els 4 kms de costera. Després ja va ser un paseig, fer la pista en esta direcció es mes relaxada i permet disfrutar del paisatge, ademés la boira i els nuvols li donaven al paisatge un encant especial que per moments podia inclús compararse amb altres zones alpines del nord d’españa, sobretot per la temperatura que feia, que segons Sergi era mes baixa que baix cero.
Planetjant plantejant arribarem a la Font Freda on vam parar per a beure i després baixarem fins a Adzeneta on mos estacarem un bon esmortzar.
En eixir del bar estava ploguent aixina es que jo amb la caputxa del cortavientos i Sergi amb el gorro de dutxa que porte per si acas, pujarem a les makines i xopanse i amb tota la felicitat del mon arribarem a casa en temps record.
Al final vam fer uns 55 kms i l’experiència de anar en bici amb l’aigua que caía crec que no l’oblidarme mai.
 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s