ELS GUERRERS DE MOIXENT 30-01-10

Publicado: 31 enero, 2010 en Sin categoría
En primer lloc agraim a tots els que vam acudir este disapte a la eixida semanal, poc a poc anem pareguent un club serio, encara que la puntualitat continua sent el nostre punt negre( eh Presi) en fi, a les 8 i pico llargues vam eixir com sempre desde la cotxera de Xavi, esta setmana erem Sergi, Paco, Victor, Xavi, Gusta i Contreras al que arreplegarem en Aielo, 6 Bikers decidits a coronar el Campello de Aielo, de cami va sorgir algun que atre nomenament, el nou "apodo" del Xavi que a partir de ara será "Sarkozy" jeje per la seua Lapierre, jeje, en fi despres de coronar el Campello uns mes rapit que atres, jeje, Sr.Mondraker va agarrant la forma poc a poc, el presi va sugerir la idea de baixar per el bosquet i tornar per el port de L´Olleria o baixar per Vallà i pujar per el bosquet hasta el Campello i tornar, vam decidir fer-li cas per a que vetja que mana el presi i baixarem per el bosquet, en Moixent coneguerem al nostre emblema, al guerrer de Moixent i es ferem un bon esmortzaret i aon vam probar el herberet de la zona, despres vam tornar passant per Vallá, Canals i pujant el port, alguns conforme vam poder, en fi, una aventura mes que contar i uns 57 km de ruta i de diversió que este grup fa cada setmana.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gusta Sr.Mondraker
Anuncios
comentarios
 1. Xavi dice:

  Gus, açò ja fa temps que es un club serio, qui no son serios son els components. M\’alegre de voret pedalejant altra vegada, la setmana que ve mos fem l\’especial.

 2. sergi dice:

  SENYOR GUSTAVET UN POQUET MES I POSES LA CRONICA LA SETMANA QUE VE. VOS RECORDE QUE SOC MOLT PUNTUAL I VA SER CULPA DEL MEU GERMA I JO NO SOC EL PRESIDENT DE NINGU SOC UN TRAVESSERO MES. AÇO JA PAREIX SERIO JA ERA HORA. ESTIC EUFORIC DE TOT AÇÒ, AMUNTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!. EL DISSABTE GRABARE LA RUTA QUE FEM, JA TINC LA CAMARA INSTALA EN LA MEUA SCOTT

 3. GUSTAVO dice:

  AHI SERGI COM NO TENS QUE SER EL PRESI!!!! AIXINA MAGRA, LO DE LA CAMARA MOLT BONA IDEA, VAIG A AVERIGUAR COM POSAR ELS VIDEOS EN LA PAGINA, AMUNNNTTTT TRAVESSEROS.

 4. Xavi dice:

  ¡¡¡¡TOMA YAAAAAA!!!!, el presi instalantse la camara, "Mondraker Man" pujant videos i yo flipant en vosatros. SOU MOLT GRANS AMICS(Nem fent club)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s