ERMITAÑOS EN LA LLOSA DE RANES

Publicado: 13 abril, 2010 en Sin categoría
Com ja fea semanes que no eixiem tots junts vam decidir fer una ruta "religiosa" i vam anar a la Ermita de Santa Ana en la Llosa de Ranes, per a purificarmos, vam eixir desde el punt de encontre habitual o siga en la cotxera de Xavi, Sergi, Paco, Xavi i Fiao, en el cruse del port van arreplegar a Contre que venia de Aielo, i despres de baixar el port i crusar Canals ahi estava el ultim biker asperant-los en el semaforo de la entra de Canals o siga Gusta, vam crusar Canals en direccio a la Llosa de Ranes per la carretera, per dins de Cerda, Torrella, Rotgla i finalment per la via de servici vam aplegar a La Llosa aon Gusta ens va conduir hasta la Ermita, no sense antes engañar-se de cami i fer 1 km demes perque no era el correcte pero be era per a calfar les cames, ja enfilarem cap amunt vegent la ermita com anava apropantse, van ser uns 3,8 km de puja, pero lo millor o lo pitjor segons es mire era la ultima costera final, un 21 % de desnivell per coronar la Ermita, ara aixo si, desdes dalt la vista era impresionant, lo que no se es com collons va pujar hasta asi Jaume I, pero va valdre la pena, al baixar vam parar en el Albergue pero estava tancat, no se qui collons va dir de anar alli a esmortzar, en fi vam baixar hasta la Llosa a esmortzar i de torna cap a Olleria, uns 50 km de aventura mes.
 
Gusta
 
comentarios
 1. Xavi dice:

  Ye ermitaño jo no se per aon collons pujaríes tu pero el meu contakilómetres hem va marcar 3,8 kms desde que vam agarrar el camí per a pujar, que vas pujar camp a través en la Mondraker? o es que soles contes el últim tramo?Be colega ja tenim una més que contar, la setamana que ve el Montcabrer?(Nem fent club)

 2. GUSTAVO dice:

  yEEEEE compare com que al Montcabrer?? no anavem a Bellus?? bueno ja parlarem a vore i si no si vols si anem tu i jo fem la de Agullent i enginyers no???

 3. sergi dice:

  A vore si anem descubrint rutes per el voltant, que esta estaba be i la teniem molt propet. Amunt!!!!!

 4. Xavi dice:

  jajaja, que si compare!!!! tranquil que el dissabte no mos cansarem molt, jo tinc que estar en casa com a molt tard a les 12:30 perque tinc que baixar a Xàtiva al concesionari pa arreplegar uns papers del cotxe.La dels enginiers estaría molt be pero no se si m\’enrecordaré de tot el camí i si me se fa tard jo no pararé a esmortzar.El divendres parlem i concretem.(Nem fent club)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s