BOCAIRENT “TERRA DEL HERBERO” 01-05-10

Publicado: 3 mayo, 2010 en Sin categoría
Be amics i seguidors d´aquesta pagina, vos contem al aventura del disapte dia del treballador, i nosaltres com no ixe dia a treballar la muntanya, vam eixir com de costum desde el punt de encontre, Paco,Sergi,Miquel, Xavi i Gusta, ens dirigirem cap a Aielo per la via de servici i despres de travessar un troç de carretera enfilarem tame per la via de servici cap a Ontinyent, despres de crusarlo, vam agafar la carretera direccio al Pou Clar per anar arrimant-mos a Bocairent, seguint per carretera fins al entraor del cami de Ponce, a partir de asi ja va ser tot serra amunt jeje, uns 3,5 km de puja, antes vam fer una paradeta per a llevar-se roba ja que pel mati refresca un poc pero a medida que pedalegem anem entrant en calor, despres de la puja que es molt bonica ja que va vegent-se una vista espectacular, toca la baixa que es mes bonica encara, hi han trosos de serra i trosos de asfalt pero es impresionant les velocitats que sagarren, fins a 64 km/h marcava algun contakilometres, en fi tocava l´hora de esmortzar, vam crusar Bocairent en busca del baret i com no mos vam fer el merescut bocadillo i el esperat "herberet" que estava pa cagar-se, tant mos va agradar que Gusta va comprar una botella provant primer si li cabia en la mochila jeje, ja de torna per la via de servici cap a Ontinyent, ens vam crusar en un grup de Bikers de Benissoda, que ens van aconsellar que tornarem en ells hasta Benissoda i continuarem per Albaida hasta Montaverner i ens estalviariem alguns Km, tame ens van aconsellar un baret per a la proxima volta que anem, a ells crec que els va agradar el nostre tratje de la penya, en fi els vam fer cas i vam tornar per la font del Patge que es molt xulo per cert, no sense antes tindre algun rebentó, jeje va ser una torna diferent, nova i molt agradable ja que tot era cap avall, vam quedar en ells en que fariem alguna ruta junts perque aço de la mountain bike es lo que te, enganxa i cada u sap rutes i camins per descubrir, en fi, uns 70 km de aventura per la terra del "herbero", fins a l´altra travessers amuntttttttttt….
 
 
Gusta Sr.Mondraker
Anuncios
comentarios
 1. Rafel dice:

  Si fereu una ruta per la Mariola encara vos agradaria mes ;)No es vau banyar???? Jo vaig anar al Benicadell i em va pillar un poc mes amunt de Montaverner

 2. sergi dice:

  MOLT BE GUSTAVET. COM VA EL HERBERET, AGUARDAMOSEN. SEU VAM PASSAR BE I AIXO DE CONEIXER A MES BIKERS VA ESTAR BE. A VORE LA PROXIMA AVENTURA ON LA FEM. AMUNTTTTTT!!!!!!!!!

 3. Xavi dice:

  Collo Gus!! tu pareix que acabes d\’eixir de la discoteca en les ulleres de sol i la botella en la ma…, quan t\’acabes la botella tornem a fer esta ruta.Rafa esta vegada no mos vam banyar perque la volta anteriror ja ho vam tindre bé amb neu i tot.Sergi, Mikel hem va dir que la próxima segurament tamé vindrà axina es que si ve farem la font de Gamellons, ¿ok?(Nem fent club)

 4. yo dice:

  soc nacho de benissoda.hem estrenet blog, estem en probes.http://www.bttequipo.blogspot.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s