La Font de Gamellons

Publicado: 22 mayo, 2010 en Sin categoría
Com cada dissabte hem ixit 8 bikers per a fer esta nova ruta. Tots hem confiat en Mikel (el salemero) i en el seu GPS i la veritat es que no hens ha fallat.
Hem ixit a les 7:30 desde el lloc de costum i hem tirat cap a Aielo per arreplegar a Contre i desde ahí per la via de servici i per el camí real hasta Ontinyent. En arribar a Ontinyent hem anat bordejant el riu amb alguna dificultat que altra hasta al pont per on fan el bou i després per carretera a buscar l’altre camí que ens treia a la carretera de Fontanars per a buscar la pista que ens portaría hasta la Font de Gamellons. Esta pista está molt bé, te una pujà curta pero en la que pots exprimer-te si t’apetix o si no sempre pots punxar com Sergi, parar a arreglar la roda i en la escusa pujar a la marxeta.
Una vegada tots junts hem continuat per la pista hasta la Font de Gamellons on hem esmortzat i ens hem fet esta foto per a il.lustrar la ruta.
 
 
No vullc oblidar-me d’agrair a un grup de senderistes que estaen esmortzant al nostre costat, la botella de vi i el café tocaet al que ens han convidat.
 
Després d’esmortzar hem seguit per la pista hasta eixir de nou a la carretara que va a Fontanars per a buscar el camí que ens tornaría a Ontinyent. En arribar a Ontinyent la calor ens obligava a parar en el bar de costum per fer-se una cerveseta fresqueta, i després altra vegada per el camí Real  i per la via de servici hem tornat a Aielo, i per la Ermita de San Joan cap a casa.
 
Al final hem fet 70kms, la ruta ha estat molt bé, sobretot perque es la primera que fem per aquella zona, l’oratge perfècte i la cerveseta antes d’arribar a casa a acabat d’arredonir esta eixida que es molt recomanable.
 
Xavi.
(Nem fent club)
 
comentarios
  1. sergi dice:

    QUECABRONET QUE ERES XAVI!! HA ESTAT MOLT BE LA DE HUI. FALTA QUE S\’ENRRECORDEM PER FERLA UN ALTRE DIA. AMUNTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. GUSTAVO dice:

    Molt Be colegues, mavera agradat fer esta ruta nova, pero bueno ja la repetirem, malegre que seu pasareu be i de que anem aumentant el grup, com diu Xavi nem fent club i Checho jo no vullc dir res pero la Scott ixa de passeig que tens va fent aigues ehh!!! Amunttttttttt

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s