PLA DE CORRALS

Publicado: 6 junio, 2010 en Sin categoría

  5-6-2010

HOLA AMICS TRAVESSERS I NO TRAVESSERS,BE QUI LLISGA AÇO. AQUESTA SETMANA EN TOCAREN EL DIVENDRES PER FER PLA DE CORRALS, LA MEUA PREFERIDA!!. A LES 7:30 QUEDAREM  AL LLOC DE COSTUM, I HEM VAIGS SORPRENDRE MOLT DE VORE LA PENYA QUE EREM, 11 BIKERS; XAVI, GUSTA, MIQUEL, VICTOR, FERNANDO, EL MEU GERMA PACO, JAVI CAMARENA I EL SEU CUNYAT GRIMA, ELS GERMANS DIAZ IVAN I DANI, I JO SERGI. PROU PUNTUALS EIXIM BUSCANT EL CAMI DE GUADASSEQUIES TRAVESANT EL PANTA DE BELLUS I APLEGANT A BENIGANIM PEL POLIGON I ARRANT ALS BOUS DE BENAVENT I DELS BOUS A QUATRETONDA ON S’ENDINSEM DINS LA SERRA DEL BUIXCARRO QUE COM SEMPRE, A DISFRUTAR DEL PAISATGE I LES BAIXADES QUE TE LA SERRA QUE NO T’AGRADARIA QUE S’ACABARA MAI. PERO AL FINAL DE LA SERRA ESTA ESPERANT-MOS L’ESPECIAL DE PLA DE CORRALS.

BE DESPRES DE L’ESMORSAR I LA CERVESETA BEN FRESQUETA AGARREM LES BICIS ES FIQUEM CREMETA PER AL SOL QUE CALFABA DE VALENT I ARRANQUEM DESTI A GENOVES, ALBOI, COVA NEGRA, CAMI GUADASSEQUIES I JA EN CASA. COM ANAVEM A UN MOLT BON RITME , A LES 12:00 JA HAVIEM APLEGATAL POBLE,  DECIDIM FERSE LA ULTIMA EN EL BAR PLATA. A LA FI UNS 58KM D’AVENTURA I DE MOLTES RIALLES. NOMES DESTACAR QUE AÇO CADA VOLTA VA EN AUMENT. AMUNT TRAVESSERS!!!!

SERGI..

Anuncios
comentarios
  1. Xavi dice:

    Com es nota quant parla el president!!!Si senyor, en el nivell que estem agarrant necesitem un GPS ja, axina es que tinguem que anar decidint com heu fem, jo ja tinc alguna idea, ja parlarem….(Nem fent club, amb GPS incluit)

  2. GUSTAVO dice:

    Si senyor presi, aço ja va prenguent forma, ten recordes quant eixieu tu i Xavi soles, com camvien les coses i anem fent-se grans, i com diu el concejal de tecnologia, nomes mos falta el gps, ja anem parlant, amunt ostiaaaa travessers…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s