Benicadell 17-7-10

Publicado: 19 julio, 2010 en Sin categoría

Be xicots, en primer lloc dir-vos que esta es la meua primera crónica i lo unic  que aspere es estar a l’altura dels meus companys cronistes anteriors.

Este dissabte quedarem a les 7:00 del mati, un poquet mes mati de lo habitual,  el objetiu era evitar en la medida de lo posible la calor del  dia, vaem acudir a la cotxera de Xabi sense saber que anaben a fer, bueno lo que si sabiem es que anaben a putxar en bici, en primer lloc es plantejaba anar a Bocairent pero després de meditar un poquet creguerem que era masa llarga per la calor, al final decidirem coronar el Benicadell que es una volteta ben bonica i no esta mal.

En total acudirem 9 bikers  ( cantidad molt raonable per a les feches en les que estem ), eixirem cap a Beniatxar baixant per el cementeri  i agafant les vies de sevei, l’oratje es trovaba nuvol i el sol no fea acte de presencia, lo cual  tots  agraiem, aunque una vegada arribarem a Beniatxar y  agafarem la pista per a coronar el Benicadell ,no se dirvos si aguerem preferit que fera sol perque al estar nuvol la humetat  era molt alta i la suor escomensaba   a fer acte de presencia,  el sufriment ascomensa a notarse, pero cregueume les vistes i la satisfasio final valen la pena.  Una vegada arrivarem a la creu del Benicadell abaixarem hasta Adzeneta d’Albaida per a esmorsar. Lo millor del mati va ser el bon ambient  i com no l’esmorsar,  alguns no havien estat en eixi bar pero  el bocata estaba realment bo …..  tota la bono armonía poc  a poc va notanse en el grup.

Ya en la panxa ben plena tornarem cap a casa, el sol ya estaba per ahí y ben calentet, tot pareixia molt bonic, pero al final no podien faltar les incidensies, la cámara de Javi Camarena es buida i en la gasolinera intentant unflarla  trenca la valvula y  tinguerem que canviar la cámara,  pero en fi de moment no sabem qui será el gafe, esta cuestión la disarem per a la próxima setmana, per acabar y com ya ve siguent habitual pararem a ferse la ultima canyeta ya en el poble per a refrecarse, foren 52 Km.  Plens de bon rollo i diversió.

Animo y hasta el dissapte proxim.

JUANVI GRIMA

Anuncios
comentarios
  1. Xavi dice:

    Espectacular el nou cronista, has estat a la altura i mes i ademés en valencià i tot, que quan anaes a escola ixa asignatura no la donaen…. ¡molt be crack!La veritat es que seu vam pasar molt be, la ruta esta no defrauda mai. El dissabte que ve podriem fer-ne alguna pa almorsar en el poble, anirem pensant alternatives i el divendres decidim.Au travesseres.(Nem fent club)

  2. sergi dice:

    Ja tenim fitxat un altre cronista. Molt ben contà l\’aventura del dissabte Juanvi. Fins el dissabte que ve.

  3. GUSTAVO dice:

    Molt be Juanvi, al final anem fent grup que es lo important, i es bo que anem variant les croniques para que cadascu conte la aventura desde el seu punt de vista, be amics no paseu molta calor, jo he decidit agarrar-me vacances de eixida de bici hasta Setembre aon espere tornar a viure les rutes i cervesetes que fem semanalment. Amunt Travessers..

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s