Vallada 24-7-10

Publicado: 26 julio, 2010 en Sin categoría
El dissabte deprès d’un xicotet retràs per culpa meua (la xiqueta va donar mala nit, però la xiqueta no la mare!) vam eixir a les 7′20. El grup estava format per Boira, Sergi, Blasquet, Seba, Juanvi Grima, Miquel el Salemer i jo.

        Pujarem el Campello per asfalt fins que es varem desviar cap al camí de terra (en sembla que es com la puja del barranc de l’alegre, que per vegades que la pujes sempre costa deu i ajuda aplegar dalt).

        En la baixada, Boira anava molt ràpid seguit per Seba (que ja voldría vorer qui es el valent que el segueix si tinguerà una doble). Abans d’aplegar a l’asfalt, comença l’odisea, Seba i jo varem punxar en el baixada i perguerem uns 15 minutets canviant les cameres. Per cert, si algú pensava que jo era el gafe que causava tots els incidents i a mí no en passava res, aquest dissabte ja va quedar demostrat que no es així.

        Despres circularem uns 3 o 4 km. per asfalt, per desviar-se cap a la dreta, senda que anava la BTT d’aielo. En passar pel primer tros, ple de socabons i pedrots, tornarem a la mateixa, la meua roda estava mig buida i Sergi (des d’ací li done les gràcies) en va deixar una camara per poder acabar la ruta. Aquesta senda no l’havia fet mai i la veritat es que es molt guap  i aquest estiu la tinc que tornar a fer.

        Finalment, esmorçarem en el llavaor de Canals i pujarem el port. Com era bon hora, es ficarem per dins de la Gaveta guiats per Boira i encara que ens costa una miqueta eixir d’ella, ja que ho ferem pel Barran de l’Alegre, s’ho passarem de puta mare.

P.D: Encara està per averiguar-se qui es el gafe, però abans de que finalice l’estiu es sabrà.

Proposse fer dos premis per aquesta temporada, premi Cristobal Colon al component que descobrisca la ruta més guapa i novedosa (Fombuena no es per motivar-te a tu, que ja sabem que no et fa falta) i un segón premi, el del Biker més gafe (de moment van guanyant el cunyats)

Toni.

comentarios
  1. sergi dice:

    VA ESTAR BE LA RUTA,LLEVANT LO DE LA GAVETA QUE ANAVEM UN POC PERDUTS. JA FEIA TEMPS QUE NO ANAVEM PER EIXA ZONA. ESTE FIN DE SETMANA NO PODRE EIXIR JA QUE TREBALLE DE NIT. JA ESTIC DESITGANT QUE APLEGUE L\’ALTRA PER PODER EIXIR TOTS JUNTS. AMUNTTTT!!!!.

  2. Xavi dice:

    Va valer la pena cambiar la ruta perque esta va tindre de tot i va ser molt entretinguda.Jo no se qui serà el gafe pero lo que mos pasa a mosatros en les punxaes no es normal, i això que Sergi ja porta tubeless…Mos vegem en la nocturna.Aumnt a tots.(Nem fent club)

  3. GUSTAVO dice:

    Molt be xics malegre que ho pasareu be, ara estic molt desilusionat en vosatros, mira que esmortzar en el llavaor de Canals i no avisarme jo que estava alli pa anar a esmortzar en vosatros, aço no vos heu perdone, vaig a crear un grup de bikers femeni pa eixir en elles. au mal amics.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s