EIXIDA NOCTURNA

Publicado: 9 agosto, 2010 en Sin categoría
09 agosto

 

 

El divendres 6 d’agost uns quants membres del club varem realitzar una eixida nocturna amb les maquinetes. Aquesta es va iniciar a les 8,45 des del pavelló municipal i transcorregue pel Salido, la Cova Negra, les Arcaetes, Novetle, el Port de l’Olleria i la Gaveta. La ruta es va realitzar molt tranquila ja que la gent tenia moltes coses que xarrar amb companys, que per unes raons o altres feia temps que no es veien.

Mes tart quan es ficarem en la feina, David caigue al ficar la roda davantera en un forat i eixí per dalt de la bici. Li feia mal el muscle i les costelles. En arribar a la font dels 25 xorros decidirem cridar al presi per a que l’arreplegara a David en Novetle, ja que cada vegada li feia més mal.

La nit era molt agradable, ja que feia un mica d’airet i no feia la calor sofocant del dia, però com la volta es va fer molt lenta i tots teniem gana, anarem directe al pavelló. En arribar alguns companys que no eixiren amb la bici, estaven sopant i gaudint d’una bona talla de sandia. Nosaltres es dutxarem rapidament, per si de cas s’acaba la cervesa.I ara molts companys, sen van de vacacions i penjen per unes setmanes les bicis. A tots ells que passeu unes bones vacances i que agafeu forces per iniciar noves rutes i senders per les nostres serres.

Toni Sanchez

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s