TRAVESSER EN ASTURIES

Publicado: 13 agosto, 2010 en Sin categoría
Pues si amics esta es la xicoteta cronica de una travesser que ha estat en Asturies de Vacances del 6 al 10 de Agost, hem vist el Descens Internacional del Sella i al dia següent vam comprobar la duresa de fer este descens, ja que el vam fer nosaltres en canoa, son 15 km de remar excepte alguns troçets que hi han rapits, vam fer una ruta a cavall, vam fer una ruta senderista de 6 km amb una altura de mes de 1000 metres, vam visitar els lagos de Covadonga i el poble de Covadonga, vam vorer algunes playes de la part de Llanes i com no vam beure sidra i vam menjar fabada, vos dixe asi alguna foto per a que comproveu que alla aon anem sempre pensem en la nostra penya, "Per les Travesses" sempre amunttttttt. Podeu vorer mes fotos en la seccio de Travessers per el Mon.

GUSTA SR.MONDRAKER

Anuncios
comentarios
  1. sergi dice:

    QUE GUAY SR. MONDRAKER I QUIN FLIPE PORTANT L\’EMBLEMA PER ASTURIES. PERO HA VORE SI DEIXES ELS REMS I EL POSES HA PEDALETJAR. JA HE VIST LES FOTOS DE TRAVESSERS PEL MON ESTAN MOLT XULES.

  2. Xavi dice:

    Toma ya!!! el Sr. Mondraker lluint els nostres colors per el Clariano!!!¿¿Que no el vas donar conter que anaes per damunt de les pedres??Ara a treballar les cames que la pretemporà ja està ahí.Au crack, ya mos contaràs com ha anat el viatget.(Nem fent club)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s