L’ERMITA SANTA ANA

Publicado: 10 octubre, 2010 en Sin categoría

Dia de la comunitat

9 de Octubre

Dia 9 d’octubre, les 8 del matí, 11 bikers desideixen anar a l’ermita de santa Ana, per provar-se en el seu desnivell. (Gusta, Sergi, Victor, Javi Blasco, Miguel de Salem, Toni Sanchez, Miguel el Obrer, Frenando, Contre, l’incansable Vicente Vano i Jo).

Perque la volta no fora masa curta, vam decidir  anar per Bellus (Cova Negra) a Xativa. Asta Bellus mol bé, però açò no tènia que durar molt. En el tram de la cova, la primer rebentada (Miguel l’Obrer). Ja que ell portava tubeles, li pegàrrem 2 manchaes i a rodar, però en els arcaetes, tinguérem que para i ficar la càmera.

A l’aplegar a Xativa (font dels 25 chorros), travessar per dins del poble i a Rotglà i Corberà, tot pareixia anar bé, asta arribar a

la Llosa de Ranes, al passar pel Bar Vistavella es paren i fan un revolta de pedals caiguts, eren les 10:00h i volien almorzar pareix que el moti va estar motivat per Miguel el de Salem. Després d’una llarga deliberació ( 1 minut), el presi digue que tenia una promesa de pujar a santa Ana, i paca ja que vam anar.

Després de la foto de rigor, a almorzar al bar que va originar el motí. L’almorzar va ser mol bo, i sobre tot la simpatia de la cambrera.

Ja tornat al poble, es va comentar que esta eixida avia agut poc incidents, pareix que el gafe no va vindre. El sercle es fa cada volta més chicotet.

El PresI (JUAN LUIS)

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s