ENGINYERS 06-11-10

Publicado: 8 noviembre, 2010 en Sin categoría

Be amics bikers com cada setmana el dissapte vam fer la ruta de “Enginyers” , vam quedar en ca Palomo a les 8 com de costum, erem Victor, Iñaqui el amic de Rotgla, Miquel i Gusta, alli tame van acudir el presi del cap amunt, Juanvi Grima i Juanvi Navalon i Camarena, pero ells havien quedat pa provar un recorregut que volen provar de fer mitjançant el club de 1 dia de duració quedant-se a dinar i dormir per Agres, en fi, mosatros 4 vam decidir fer enginyers i de paso vam arreplegar a Esau, Ximet i Checa que estaven en pajarita asperant-mos ja que el dia anterior havien quedat en Miquel en que vindrien en mosatros. La ruteta va transcorrer prou accidentada, vam tindre 3 punxaes e Iñaqui com no, va veure pebrasos en terra i es va agaxar a arreplegar-los en la bici en marxa, jaja, que va tastar el piso 3 voltes, pero sense res de gravetat. En fi es una pena com a quedat la serra de crema, pero la ruta es espectacular per el trassat, be amics este cap de setmana tornem a vorens. Amuntttt ostiaaaaa..

GUSTA SR.MONDRAKER

 

comentarios
 1. SERGI dice:

  I LA FOTO??. POBRE IÑAKI , SEMPRE LI PASA ALGO. ES QUE ELS DE “CHATIVA”… JA JA!!. BE SUPOSE QUE ESTA SETMANA JA ESTARE EN VOSALTRES, AIXINA QUE ANEU PENSANT UNA BONA, QUE JA TINC GANES D’AGARRAR-VOS PER DAVANT.

 2. Presi dice:

  Gusta com sabíem que no ivan els jefes del teu grup, sabien que niaria moltes punchasdes. Perque el penses que ells no van anar i que no diguen que estàen treballant, es que la bruixa el va pronosticar.

 3. Xavi dice:

  Si no nia foto no hem crec res, segur que vau almorsar en Bellus y cap a casa…

 4. SERGI dice:

  ESTIC HASTA ELS OUSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!! DE ESTE BLOC, NO PUC FER RES NI VA RES, A LA MERDAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I DAMUNT EN INGLES

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s