La Cobalta

Publicado: 27 noviembre, 2010 en Sin categoría

La proposta per a esta setmana, era fer una ruta que voltetja la Cobalta, vaig estar mirant en Google Earth, si el tram que vaig fer un dia amb el meu amic Javi, era molt llarg i segons google, eixia uns 37 kilòmetres. Ho vaig proposar a Javi Blasco i hem comentà que avant, ja que no solíem fer rutes noves.

A les 8 en punt, ja estàvem en el lloc d’eixida dels dissabtes i la gent començava a arrivar, alguns comentaris és que a la Cobalta no es podia anar amb bici, però per a tranquil·litzar la gent els vaig dir que era al voltant d’ella.

Eixim 9 bikers (Javi Blasco, Contre, Sergi, Toni Sanchez, Vicente Vaño, Gusta, Juanvi Grima, Victor i jo).

 

La gent desconeixia el trajecte, eixim com si anàrem al Benicadell, és a dir a buscar Adzeneta d’Albaida, però a l’arribar vam agafar i baixem per carretera a buscar la rotonda de l’autovia, on començava la diversió. El primer era buscar la senda que passa per davall de l’autovia, per a eixir al camí que ens porta  a l’alberg juvenil El senyor Bosc, després d’uns 20 metres girem a l’esquerra on ens dirigim d’avall de la Cobalta i ens fem una foto per a demostrar que vam estar allí. Seguim pel camí com si anàrem paral·lels a l’autovia direcció Muro, però després d’uns quants kilòmetres, girem a la dreta per a fer una pujada impressionant, de les que si no portes bones cames et fa desmuntar.

Ja dalt en l’encreuament que puja a l’alt de la cobalta, era temps d’agafar el camí que volteja la part de darrere i ens porta al camí forestal del Torrater, però si algú pensava que no havia patit prou, ens quedava la senda que baixa a la senda dels enginyers,  per a baixar a la font de la  Jordana. On ens esperava un exquisit esmortzar.

 

 

Alguns es van picar.

L’esmortzar en el  restaurant terrassa FONT JORDANA, on és un lloc on pots deixar la bici i el servici és molt bo, inclús estic recordant l’entrepà i ja fea un tempsque no menjava un entrepà com este i no era per l’hora que hem arribat.

Eixida xiulant cap a casa pel camí de servici que ens porta al camí Reial de Gandia. A les 14 hores arrivem al poble, cansats.

Si haguera d’explicar esta volta la definiria dura, amb prou fred,  alguna gota d’aigua, però amb la satisfacció de fer una bona ruta. Alguns comentaris van ser esta pareix  que la preparat Fombuena, a esta Seba que va vindre la setmana passada li haguera agradat.

Només agrair que la gent li haja agradat, lo mal és que el bar esta un poc lluny per a l’hora d’esmorzar, però jo personalment hem vaig divertir.

Anuncios
comentarios
 1. Xavi dice:

  Presi, un 10 per a la ruta de huí!!, ha segut espctacular, amb pujades exigents i trialeres tècniques, només faltava l’esmortzar per a acabar d’arredonir el matí.

 2. Presi dice:

  M’alegre que taigà agradad. Tu en motives per estar vuscant rutes noves. En companyia d’esta quadrilla, meu passe mol bé, per això no tin problemes de fer-ho. Ja ne vuscare noves per any que ve.

 3. Presi dice:

  saps si per el disabte, is algu.

 4. Xavi dice:

  No se res, de moment per a este pont esta mareja la cosa.
  Si a final de semana se algo t’avisare.

 5. SR.MONDRAKER dice:

  YEP COLEGUES CONTEU EN MI PAL DISAPTE QUE AL FINAL SI QUE PUC A VORE SI FEM UNA XULA, I PRESI COM DIU XAVI MOLEN LES RUTES NOVES QUE ESTEM FENT ANEM MILLORANT JJEJE.

 6. Tipotane dice:

  Qui diu que a la Covalta no es pot pujar????

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s