CAMPELLO-VALLADA

Publicado: 24 enero, 2011 en Sin categoría

23 de Enero, 2011

Aquest dissabte varem eixir: Paco, Sergi, Camarena, Juanvi Grima, Juanmi, Toni el d’Aielo, el presi i jo.

Feia un fred de collons, tant va ser així que en aplegar dalt del Campello varem parar perquè Juanvi Grima tenia principi de congelació en les mans i fins que no va retornar no varem reprendre la marxa.

Vaixarem a Vallada per la senda de la BTT d’Aielo, tot siga dit a mi m’agrada molt. I a pesar de la seua dificultat no va haver cap incident.

Toni el d’Aielo, ens portà a un bar que no haviem anat mai; “Besó”, on poderem deixar les bicicletes en la cotxera del bar i esmorzarem molt bé i a bon preu (6 eurets).

En tornar, per la via Augusta, anarem un poquet a pressa ja que alguns de nosaltres sens feia tard. En el cruce del camí dels Micons i la recta de Canals, Camarena i jo ens en anarem davant ja que duiem un poc de pressa.

L’anecdota de l’eixida, aquesta vegada no va ser protagonitzada ni per la ruta, ni pels bikers ni pel bar, sino per una veina ben templada de la població de Vallada. Mentres nosaltres esmorzavem la dona estava al carrer de xarreta i amb la vestimenta que podeu veure (a uns 4 0 5 graus  aproximàdament).

TONI.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s