MONTESA-ENGUERA

Publicado: 30 enero, 2011 en Sin categoría

 29-01-2011

Nom ruta:  Montesa-Enguera Llocs d’interés: Castell de Montesa i la senda Anna Km.: 68
Hora d’eixida: 8:08 Hora d’aplegada: 14:00 Temps de ciclabilitat: 4:45h
Participants: Toni Sanchez, Toni Mompo, Sergi, Paco, Contre, Juanvi, Danieltrek, Nacho, David el Alt, Gaby, Presi Oratge: Bresc, fresquet i un poc de solet Incidents: La nova incorporació de Gaby a aquest club i el mal gps del Presi.
Esmorzar: Bar Esperanza Preu:  5€ Valoració: 7
Comentari: Després que la setmana passada es parlarà de buscar una nova ruta, pensarem fer una part de la CabraBike d’estiu. Aquesta consistia en pujar el Castell de Montesa i fer el camí forestar fins a Enguera. Després d’esmorzar l’opció era buscar un camí que ens portarà a Alcúdia, de hay fins a Canals i pujr  el port ja de l’Olleria.El primer en arribar és el nou soci Gaby, després el Presi i tot seguit els altres components d’aquesta aventura, després de veure que el nostre company Juanvi, que sol ser un dels fixos no apareixia, es decideix començar a rodar. Ell va comentar que si feia molt fred no sortiria per les males experiències d’altres sortides.
En aplegar d’alt del tunel, ens varem trobar amb Juanmi i a Contre, que ja ens esperaven allí per continuar la marxa.. Després agafarem la via Augusta, i a mitat camí agafarem el desvio per anar a la recerca de la carretera que ens porta a Montesa. Pugem pel camí forestal direcció Enguera i sortim per la que ens deixa a uns 4 quilòmetres de Enguera, baixem a la trobar la recompensa (l’esmorzar).
Al bar, el de sempre un bon ambient, comentaris de la sortida i comentaris per a la pròxima sortida.Ja a la sortida el Presi portava una ruta marcada en el GPS, els primers quilòmetres bé, però en arribar a el encreaument d’Anna es decideix de fer la senda que ens porta a Alcúdia, on Danieltrek era l’únic que se’n recordava.
Després d’una mica d’aventura a la tornada es va arribar a Canals i després al Poble. 

PRESI DEL CAP AMUNT

Anuncios
comentarios
  1. SERGI dice:

    MARE MEUA ELS TRAVESSERS CADA VEGA HEN SOM MENYS, ANEM ARRERE. AÇO HEM PENSE QUE S’ACABA SI NO S’ESPABILEN. TOTS ELS DISSABTES EN UNA ESCUSA O EN ALTRA. JO HEM PENSE QUE DIMITISC!!!!!

  2. Xavi dice:

    Tranqui presi que lo meu es un hasta luego, prompte estaré de nou amb vosaltres donant guerra.

    Amunt travessesers!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s