BENEIXIDA

Publicado: 8 febrero, 2011 en Sin categoría

5-02-2011

Nom ruta: Beneixida Km.:  63 km
Hora d’eixida:  8:00 Hora d’aplegada: 14:20h
Oratge: Fresquito – soleado Valoració: 8
Esmorzar: Preu: 5:30€
Participans: Jesus, Herminio, Gusta, Javi Blasco, Sergi, Paco, Ivan, Juanvi, Jose Navalon, Contre, Toni Ordonez, Presi
Comentari:Després de proposar fer una ruta nova per les Salines, es va decidir de fer la ruta d’Enric (Hui No Caurem), ens posem en contacte amb ell perquè ens aconselli i després de diverses alternatives, el president crea un trak per anar a gaudir d’aquella zona.
A les 8 sortim amb una mica de fred direcció a el port per a baixar a la busca del carril bici que ens porta a Xàtiva, al final del carril ens dirigim a Vallès i d’allà a la Llosa de Ranes passant per La Granja de la Costera.
Passada la Llosa i amb uns 27 quilòmetres i poc cansats per ser prou plans entrem en el trak que ens envia Enric, i el primer que trobem és una pujada que ens porta a les salines, però per falta de temps am decidir deixar-ho per una altra ocasió i anar direcció l’ermita Santa Anna per després baixar al port vell de Càrcer i arribar a Beneixida on ens esperava un merescut esmorzar.
Arribem al bar i estava a tope però el cambrer ens posa a la plaça, amb un bon sol era idoni, després d’uns 15 minuts arriba un grup de companys del club (Joaquín i Jordi) amb els amics, Porro, Calcetí,  etc. I decideixen fer la tornada  amb nosaltres.


Sortida a la busca  de Sellent però a falta d’uns quants quilòmetres am decidir ja que Ivan coneixia el terreny anar a Rogla, tornada pel mateix camí que l’anada però després de diversos quilòmetres ens desviem a Canals i d’aquí al poble pel port.

Anecdotes:  La gent comentava que aquesta volta estava sent molt tranquil però una vegada passada la Llosa, i posats en el trak d’Enric, la primera dificultat un camí amb una pujada molt pronunciada, després la per darrere de l’ermita. Ja s’estava posant una sortida interessant.
Després de esmorzar érem ja 19 bikers i férem el més interessants sendes i trialeres, que alguns se’ls va entravessar, ja que era la seva primera sortida amb bici.
No s’ha pogut culminar l’aventura i algun es va quedar amb les ganes de les Salines (Sergi), però jo com a President li prometo que si aquesta setmana que ve no l’altra anirem allà per gaudir d’aquesta zona.
Postdata
Donar l’enhorabona a José Navalon per aguantar com un valent i als amics que  es van unir després. Espero i desitjo que no sigui la última vegada que s’uneixin a nosaltres
 
 
Presi del cap amunt.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s