BENICADELL

Publicado: 20 febrero, 2011 en Sin categoría

19-02-2011

Nom ruta: Benicadell-Rafol de Salem Km.: 53
Hora d’eixida: 8:10 Hora d’aplegada: 13:15
Oratge: Nuvolós Valoració: 8
Esmorzar: Bar de sempre Preu: 5:50€
Participans: 

Sergi, Paco, Toni Sánchez, Contre, Gusta, Juammi, Fernando, Camarena, Juanvi Grima, Boira i Gaby.

Comentari: 

Com hui ens ha fet pala el Presi i no portàvem el GPS (endimoniat) hem decidit fer una ruta de sempre i que ens agrada a tots; el Benicadell-Rafol de Salem.Hui la pujada ha sigut un poc més lenta per part del meu grup (Contre, Sergi, Gusta i Jo) però al cap i a la fi hem aplegat dalt com tots i hem gaudit de la pujada que es dura però molt bonica.Després d’una gran pujada bé el millor. la baixada. Hui hem fet també dos grups per a baixar els més intrepits i valents han baixat davant per anar reservant taula i els altres hem baixat amb tranquilitat i bona lletra.

Així, en arribar al bar hem esmorzat tots junts i a una bona hora (gràcies a que no portavem un GPS). En rependre la marxa després de passar per baix de l’autovia, prop de Castellò de Rugat, ens hem trobat amb 9 valents d’Olleria (el club Jarra i pedal). Per tant, la tornada encara que suau ha sigut encara més amena ja que anavem amb molt bona companyia. En total n’erem uns 19 bikers, que en aplegar al poble encara ens en fet una canyeta en el bar Bon profit.

Anècdotes:Com a principal anècdota podem dir que ens hem trobat amb els components Jarra i Pedal (Javi, Esaul, Omar, Dani, Angel, Ximo i la resta que no recorde com els diuen, vos demane disculpes).Després com no Camarena a punxat i en la porta del Bar ha caigut un bac sense importància i Boira s’ha pegat un bac tonto i espectacular, que per sort s’ha quedat en res.

Posdata:

La setmana que bé farem si bé el Presi les Salines, i a lo millor els components de Jarra i pedal ens acompanyaran

TONI.

comentarios
  1. Presi dice:

    M’alegra que seu passàreu molt bé, però això del GPS no esta molt clar.Jo per la vespra, surti a entrenar per estar fort pa la setmana que ve, i al tocar-me JaviTraile per sortir, li digué que si. Li vaig dir que me’n senyarà una ruteta nova. 51kmI collons quina ruteta, sortirem direcció el Genoves, per anar capa Pla de Corrals, però antes de arribar a la pista es desviarem per un camí, i desprès per unes pujades i baixades molt guapes, també un camí de cabres que vam tenir que fer a peu, per culpa dels cudols, els mes xicotes com el meu cap. Jo ja havia fet algun tram, amb els de Barxeta, però ara el tinc al Trak.Postdata:Estic actualitzant-me el GPS per fer rutes més canyeres.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s