SALINES

Publicado: 28 febrero, 2011 en Sin categoría

26-2-2011

Nom ruta: Salinetes Km.: 60
Hora d’eixida: 8:08 Hora d’aplegada: 13:30
Oratge: Assolellat Valoració: 9
Esmorzar: VistaBella (Llosa de Ranes) Preu: 5€
Participans: 

Joaquin, Omar, Dani, Vela , Sergi, Paco, Gusta, Contre, Boira, David el Alt, Juanvi Grima, Juanmi, Javi Camarena, Toni Sanchez, Fombuena, Fiao i Presi

Comentari:Per fi !!!!!!! Les Salinetes, després de pregonar tant de temps que portaria al meu company i espere que encara amic Sergi, a les Salinetes, per fi el dissabte vaig poder complir amb la meva paraula.
Sortida a les 8, encara que com de costum uns minuts de cortesia. Era increïble 17 bikers i tots anirien pendents del trak del president. Abans de sortir ja es sentien comentaris “Ha vorer el GPS del president si ens deixa tirats”.
Pujarem al port de l’Olleria. Després baixàrem pel carril bici i  per camins a la Llosa de Ranes on començaria l’aventura que ja portàvem temps pronosticant. Sortida direcció Manuel hi ha uns 2 quilòmetres per la carretera giràrem a l’esquerra on ens portaria a les esperades Salines de Manuel. Després d’un xicotets dubtes començà l’aventura, i que aventura, impressionant, preciós, magnífic i tants qualificatius per aquesta zona de sendes , baixades i pujades.


Com va dir Enrik (Hui No Caurem) que li pregunti per la ruta, és molt bonica i per descomptat, no desitjàvem que s’acabés perquè ho estàvem passant molt bé. Al final vam pujar un camí molt pronunciat que ens deixava al costat de l’ermita Santa Anna i seguint el programat, era  l’hora d’esmorzar.
Arribem al bar Vistabella, on el nostre company Javi Camarena va veure un amic de mili. El esmorzar va ser molt entretingut, ja que tots estàvem comentant la zona que acabàvem de fer i lo divertida que era.


A la sortida i per decisió del trak (Presi), direcció a Xàtiva per agafar el camí de la Cova Negra que ens porta a Bellús, després direcció al Salido, a on el grup va perdre algunes unitats, per cansament.
Però al final crec que tothom s’ho va passar molt bé

Anècdotes: 

L’anècdota més destacada aquesta setmana no va ser la punxada de Joaquim, que prompte solucionà Fombuena, sinó l’aventura del president, tot i que gairebé ningú es se n’adonaren de les coses que li van passar. Per Anahuir me se va creuar un gos xicotet amb tan mala fortuna que el president no ho va poder esquivar i el va passar per damunt, per fortuna el gos no va patir cap lesió. I ja en el camí, en un moment de distracció se’n va anar a terra.
També el bon comportament de la gent que era la primera vegada que sortia amb nosaltres, ja que no estan molt rodats i van donar la talla.

Darrera podem veure el Salido, esperem que sigui un centre Btt
Postdata:
La gent tira una mica a faltar Xavi Blasco, ja que era un dels fixos i per motius personals no pot acompanyar-nos en les últimes sortides

 

PRESI DEL CAP AMUNT.

 
 
Anuncios
comentarios
  1. SERGI dice:

    SENYOR XAVI TINDRAS QUE FER EL RODAGE PER A PODER TORNAR A POSAR-TE L’EQUIPATGE DE LA PENYA. TE L’HAURAS DE TORNAR A GUANYAR, PER LO MENOS 7 O 8 EIXIDES SEGUIDES I JA DECIDIRA LA COMITIVA.

  2. SERGI dice:

    MOLT BONA RUTA PRESI I MOLT XULA SEGUR QUE PROMPTE LA REPETIREM I PENSE QUE NINGU S’HAURA ARREPENTIT DE HAVER-LA FET. UN 10 PER AL GPS. AMUNTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!

  3. Xavi dice:

    ¿¿Com que tindre que fer el rodatge per a poder posarme el traje?? ¿¿Estas digenme que estic gordo??. Tu sas que l’equipatge el tinc ben guanyat i guardaet per a quant torne a eixir lluirlo pegante una passà, no t’oblides que encara soc el vicepresident, jajaja.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s