MOIXENT

Publicado: 9 marzo, 2011 en Sin categoría

5-03-2011

Aquest dissabte erem: JAVI CAMARENA, JUAMVI, FIAO, JOAQUI, ESAUL, BOIRO, SEBA, ANGEL, TONI ORDOÑEZ, MOMPO,CONTRE, PACO I  SERGI.

La veritat es que no ha sigut una molt bona ixida, la ruta molt bonica, em anat a moixent, pero sem enfangat fins als ulls, una gran putada, pero es lo que passa despres de ploure, inclus en el bar de moixent al que vam anar l’altra volta no ens ha deixat entrar i ens em tingut que anar a un altre bar, molt bon home que ens ha deixat guardar les bicis en una casa que te al costat del bar, alli en moixent tambe.

Em tornat per la carretera de moixent a Aielo, pero no se que ha passat que la gent s’ha oblidat del companyerisme, s’han oblidat que ixen en mes gent i que no tots van al mateix ritme, no han tingut la dignitat de esperarse en cap lloc, han arreat a casa i ja esta, deixant a quatre companys que encara tenien que anar a l’olleria, una cosa molt lleja.
No estem fent una competició, qui no vullga anar al ritme dels demes que no ixca, pero que no impose el seu oblidanse dels companys per que al final la gent deixara d’eixir, pa que, pa tornar sols a casa.
Es una eixida amb amics que compartim la mateixa passió, no; mariquita el ultim.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s