LA BALARMA

Publicado: 17 mayo, 2011 en Sin categoría

14-05-2011

Nom ruta: Balarma Km.: 48 km
Hora d’eixida: 8:06h Hora d’aplegada: 13:00h
Oratge: Solejat Esmorzar:  Cop (Aielo)
Valoració: 6 Preu: 5€
Participants:Juanvi Grima, Toni Sanchez, Sergi, Angel, Juanmi, Javi Blasco, Omar, Frenando, Paco, Contre, Dani, Gusta, Boiro, Porro,Presi
Comentari:Ja durant la setmana, es va comentar de fer la ruta de la Balarma, encara que es molt pisters, però per pujar allí dalt, hi ha que pujar el Campello per camí i el Portichol per carretera , per enfonsar-se pel camí forestal que puja a les antenes, però abans es trenca a la dreta , direcció a Fontanars, a on es trobem la zona denominada la Balarma, un rato de pista cap Fontanars per desprès trencar la  direcció con si anàrem  a Moixent, per finalitzar en la carretera.

Ja com era prou tard, es va prendre la decisió de abaixar a esmorzar a Aielo, ja que era molt tard i Moixent quedava molt junt.

La baixada es va fer per 2 vies, uns per camí i altres per carretera, tot per la fam. Esmorzant moltes rialles i sobre tot molta gana.

La torna a casa es va fer sense donar-se conte, ja que estàvem a prop de casa.

Anècdotes:Després de sentir el Anda Ya, ha on pugem sentir a ….. quant passa per la chuletera, jo també donar esta setmana 2 premis a el millor, mes destacat de esta setmana i al que ja podria retirar-se. Per lo tant el que esta per passar per la chuletera es el Presi, que esta setmana, no anava cara el aire i damunt per el seu deixament la rodo de davant buida.

I el biker mes destacat es Fiau (Fernando), ja que es va tirar per la trialera, sense pegar-li una miradeta i una vegada allí va demostrar que ell també pot.

També dir-li a Gusta que per que algú li infla la rodo, no fa falta punxar, no mes te que buidar-la una mica.

I per destacar un poc a Porro que ja li fica mes ganes, en un poc mes de rodar  i ven aviat podrà cordar-se en eixos que es consideren de la élite.

EL PRESI DE CAP AMUNT.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s