SANTA ANA (LA LLOSA) 04-06-11

Publicado: 5 junio, 2011 en Sin categoría

Be amics travessers una setmana mes, hem fet la eixideta de rigor, esta setmana el temps este tan variable no sabriem si mos dixaria eixir pero com diu Checho encara que pedregue els travessers sempre estem ahi, i ademes en un dia tan important com este dissapte no podiem dixar de eixir, i dic tan important perque Paco estrenava la seua nova maquina Giant Anthem X3 espectacular en gris i roig, peaso de maquina, i Gusta coincidencies de la vida tame anava a estrenar la seua nova maquina Trek Fuel Ex6 gris i blanca, espectacular i peaso de maquina tame pero al final al anar al garaig va vore Gusta que la roda de davant estava totalment buida i havia perdul liquid del tubeless aixina es que va agarrar la bici e reserva, la no menos espectacular “orbeeta sport” jeje i la trek tindra que esperar la seua oportunitat la setmana que ve, en fi al final vam ser 3 bikers, Checho i Paco que baixaren a per Gusta a Canals i de alli enfilaren cap a la Llosa a pujar a la ermita de Santa Ana, en baixar, esmortzaret en Canals i Gusta que se quedá alli esperarant a que li arreglaren la Trek i els dos germans Boluda que enfilaren a pujar el port cap a Olleria, en fi la setmana que ve tornem a vorens per fer “Pla de Corrals” a vore qui vol asistir al estreno de la trek, ara tindre que cambiar el meu nom, ja no soc Sr.Mondraker, pase a ser ara el Sr.Gusta i prou perque les maquines verdaderes som mosatros i les bicis van i venen, jejejej adeuuuu travessers.

 

Anuncios
comentarios
  1. SERGI dice:

    QUE VOS PAREIX LA TREK TRAVESSERS ENCARA NO HA EIXIT DE CASA I JA FA AIGUES, NO VULLC NI PENSAR ESTA SETMANA EN PLA DE CORRALS A SABER QUE LI PASSA, DIGUEU A LES DONES QUE DINAREM TARD!! JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA. SR GUSTA PREPARA LA ORBEA PER SI ACAS. JA EL VAIG DIR QUE EL COMPRARES UNA SCOTT.TE LA VENC!!

  2. sR.Gusta dice:

    JAJAJ QUE CABRO PRESI PENSAVA QUE TINDRIES MES RESPETE PER LA MAQUINA QUE VA A DIXAR LA TEUA SCOTT A LA ALTURA DEL BETUN, EN FI EN PLA DE CORRALS VOS DEMOSTRARE DE QUE ESTAN FETES LES TREK, JAJAJA AMUNT TRAVESSERS.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s