AIELO – FONT D’ESPANYA

Publicado: 16 julio, 2011 en Sin categoría

16-07-2011

JA FA SETMANES QUE VOLIEM FER UNA RUTETA AL VOLTANS D’AIELO PER PODER ESMORTZAR EN EL XALET DELS SOGRES DE CONTRERAS I DESPRES PODER-SE REFRESCAR EN LA PISCINA, ESPERAVEM QUE PUGUERA VINDRE EL IBIZENC(XAVI) I COM AQUESTA SETMANA ESTABA,  PUES ESTA ERA LA BONA. BE, LES 7:15 EM SONA EL MOVIL, QUI TENIA QUE SER?, EL SR. GUSTA QUE NO PODIA VINDRE PERQUE LI HAVIEN TALLAT ELS COLLONS AL GOS I ELS HAVIA DONAT MALA NIT;(AI MARE, QUANT NAIXCA EL SEU FILL!!! NO VULLC NI PENSAR-HO!!). EIXIM XAVI, PACO I JO(SERGI) CARA A AIELO PER L’ERMITA ON ESTA ESPERANT-MOS CONTRERAS. ENFILEM EL CAMPELLO CAP AMUT PER DESPRES BAIXAR A VALLA, ON DECIDIM PUJAR A LA FONT D’ESPANYA ON JA CALFABA EL LUCERO DE VALENT.

AGAFEM CAMINS, TOT S’HA DE DIR, UN POC A L’AVENTURA JA QUE NO S’ENRECORDAVEM  MOLT BE DEL CAMI CORRECTE., PERO L’ENCERTEM DE PLE I EIXIM ALTRA VEGADA AL PLA DEL CAMPELLO ON NOMES ERA DEIXAR-SE CAURE FINS EL XALET. S’APUNTA A L’ESMORTZAR VICTOR I GUSTA QUE VENEN EN EL COTXE. I BE LO BO LA CERVECETA I ELS BOCADILLOS I LES ENSALAES QUE ENS PREPARA EL SOGRE DE CONTRERAS MOLT BONES, I QUE DIR DEL GRANISAET DE CAFE QUE ENS FA LA SOGRA, ESPECTACULAR. BE DESPRES D’AIELO AL POBLE EN UN MOMENT APLEGUEM. 44KM DE MOLT BON ROLLO.

PD. LES TRES DE LA VESPRA EM SONA EL MOVIL, EL SR. GUSTA EN DIU QUE DESPRES D’ACABAR DEL XALET AGAFA LA SEU TREK I SEN VA A PUJAR LA CREUETA PER PODERSE GUANYAR L’ESMORTSAR QUE HAVIA FET. AI VOS DEIXE LA SEUA PROBA PERQUE SENSE PROBA NO HI HA QUI S’HO CREGA:

 

SERGI.

Anuncios
comentarios
 1. Xavi dice:

  Hombre Sergi!!, que velocitat fent la crònica, igüalet que pujant la font d’Espanya…jajaja. Tranquil, ja me la tornaràs en el port…

  Gustavet, el dimecres fem la ruteta que hem vas dir i mos farem una foto com deu mana que a la foto de la Trek en la creueta pareix que li falta algo, per eixample una Lapierre de la pata…

  Contre dona-li les gracies als sogres que es van portar de categoría, les ensalaes i el granisat estaen de 10.

  Amunt Travessers.

 2. hanfry dice:

  ye colegues senc no haver pogut eixir, per aixo en akabar del xalet vaig pujar la creueta, en una calor d collons i en la panxa plena, contre esmorzaret perfecte, millor q en mols bars, xavi ja quedem pal dimecres, sergi gracies x incluir la meua puja a la creu. Amunt ostia.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s