LA BALARMA – FONTANARS DELS ALFORINS

Publicado: 30 agosto, 2011 en Sin categoría

27-8-2011

Nom ruta: Balarma –  Fontanars Km.:73
Hora d’eixida: 7:35h Hora d’aplegada: 13:50h
Oratge: Solejat am aire fresquet Esmorzar:  Avenida (Fontanars dels Aforins)
Valoració: 8 Preu: 5,50€
Participants: 

Toni Sanchez, Javi Camarena, Sergi, Paco, Boiro, Juanmi   i Presi

Comentari: 

Primer davant tot, es mirem les caretes i sembla que   nia ganes de fer una ruta de estes guapes.

Javi Camarena comenta que ell coneix una que va per la   Balarma a Fontanar dels Aforins, i el Presi comenta que possiblement siga la que   ell va fer el dijous, però ell va pujar desprès del encreuament de dalt del   Campello, direcció a Moixent.

Sense pensar-més, agafem direcció al Campello per el   camí i despres a les antenes i avans de arribar, ja agafem el camí que mos   porto a Fontanars.

A mitat de camí, el Presi diu que hi ha una trialera   molt guapa i abaixen uns quants, per després seguir el camí, però la llàstima   es que trobem el camí tallat i am de agafar un altre que el Presi va fer el   dijous, per finalitzar dalt del port i un poc de carretera. Seguim desprès de   les bodegues Torrefiel  per un camí que   mos porta a Fontanars per poder gaudir del entrepà que tant es mereixem.

Ja esmorzant i gaudint de una bona i fresca cervesa,   comentem per a on pugem tornar i sembla que la proposta del Presi es la mes atractiva,   tornar per les bodegues, baixar per el port i a uns 2 quilometres, hi ha una   senda molt maca i un poc de arena que a la fi eixim al encreuament del camp   de tenis d’Ontinyent.

Ja dins d’Ontinyent anem en busca del camí que porta a   el polígon de la Baronia i nomes queda Aielo i per la ermita San Joan a casa.

Anècdotes:Ja feia prou de tems que les este apartat es quedava   sense poder contar res, però esta volta pareix que dos membres tenien ganes   de destacar.

Primer Toni, abans de arribar a Fontanars, te que unflar   la roda un poc, ja allí no sap que fer i la unfla més, davant de les burles   de Javi.

A la entra de la senda, el Presi para per que tothom agafe   la senda i al aplegar Toni, mira que la roda encara perd aire, fica la càmera   i seguim. Mes rialles del companys.

Al arribar al pont de paduana i para en semàfor, Javi   es dona conter que a punxat, i esta volta les burles son de Toni. En el   moment de estar arreglant la roda, passa una dona i ens va deixar de pedra,   que piropo “ Que chicos mas guapos i encima este que pose que pone” referint   a Javi, que estava amb el cul a ponpis. Les rialles van durar tot el camí.

PERSI DEL CAP AMUNT.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s