PLA DE CORRALS

Publicado: 11 septiembre, 2011 en Sin categoría

10-9-2011

DESPRES DELS DIES DE VACANCES, FESTES DE TANT DE BEURE I FARTAR ELS TRAVESSERS HUI DISSABTE QUEDAREM A LES 8:00 PER FER PLA DE CORRALS. LA IDEA ERA CREMAR I DESFER-SE D’ALGUN QUILET, PERO PENSE QUE ENCARA N’HEM GUANYAT ALGUN DESPRES D’ASTACAR-SE UNO D’ESTOS:

DESPRES D’AUMENTA DOS O TRES QUILOS, TIREM CAP A CASA EN COMPANYIA DEL LUCERO, PERQUE FEIA UNA CALOR PER A CAGAR-SE, I ES FEM LA FOTO DE RIGOR.

P.D. : HUI ES VEU QUE HAN SOLTAT A TOTS ELS BIKERS DE LA CONTORNÀ PERQUE N’HEM VIST UNA MONTONÀ, I ENS HEM CREUAT AMB EL NOSTRE COMPANY GABI, I LA CUADRILLA DE BIKERS QUE CADA VEGADA VA FENT-SE MES GRAN (FRANCISCO, TONI EL COPERO, CESAR, CUQUERELLA, BRUJU…ETC .). A VORE SI PROMPTE EIXIM TOTS JUNTS I FEM UN GRAN GRUP.

SERGI.

Anuncios
comentarios
  1. Papa Gusta dice:

    Molt be Travessers, vos informe a traves de la pagina que el Dimarts dia 20 vindrá al mon Hugo, ja li han donat fecha a Laura aixina que la semana que ve un travesseret mes al mon. yujuuuuuuuu. amunt ostia hugito.

  2. Xavi dice:

    Sergi tens raó, quant vaig arribar a casa pesava mes que quant men vaig anar!!. Vaig a ficar-li algo mes de presió als amortigüadores perque aixina no anem be…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s