FONT FREDA – OTOS

Publicado: 24 septiembre, 2011 en Sin categoría

24-9-2011

ESTE DISSABTE QUEDEM JO I EL MEU GERMAA LES 8:00, ACUDIM AL LLOC DE COSTUM PENSANT QUE NO HI HAVA NINGU JA QUE DE NORMAL LA GENT ESTABA EIXINT A LES 7:30, PERO ESTAVEN TONI, IVAN, JAVI MOMPO, JUANVI I DANIEL TREK. DECIDIM ANAR A OTOS PER UNS CAMINS NOUS. EIXIM DIRECCIO A MONTAVERNER UNA VOLTO ALLI JUANVI I DANI DECIDEIXEN ANAR A ONTINYENT PER PODER APLEGAR PROMPTE A CASA , NOMES VOLIEN ESTIRAR LES CAMES UN POC JA QUE EL DIUMENGUE TENEN CARRERA. BE DE MONTAVERNER PEL POLIGON AGAFEM UN CAMI DIRECCIO A BELGIDA I DE BELGIDA AGAFEM UN ALTRE CAMI QUE EIXIM ENTRE OTOS I CARRICOLA A UNS METRES DE LA TORRE QUE NO SE SI ES TERME DE OTOS , CARRICOLA O PALOMAR. LA SORPRESA HA SIGUT QUE VEIEM UN BIKER BAIXANT PER LA PISTA, QUI TENIA QUE SER,  MIQUEL (EL SALEMERO) . CONTINUEM TOTS JUNTS FINS APLEGAR AL MERENDERO QUE HI HA UN POC MES AMUNT DE LA TORRE, I MIQUEL ENS COMENTA QUE ENFRONT DEL MERENDERO HI HA UNA SENDA QUE PORTA A LA FONT FREDA I DECIDIM PROBAR MENYS MIQUEL QUE TENIA UNA MICA DE PRESA I ELL CONTINUA PER LA PISTA. NOSALTRES AGAFEM LA SENDA I COMENSEM L’AVENTURA SENSE SABER ON ANIRIEM A PARAR, LA SENDA ESTRETA I PROU XUNGA I CAP A MUNT QUE ENS PORTA UN POC MES AMUNT DE LA CASA JASLEN. CONTINUEM PER LA PISTA FINS LA FONT FREDA ON LA IDEA ERA ESMORTZAR EN OTOS PERO NO CONEIXEM EL CAMI, PREGUNTEM A DOS BIKERS QUE PASAVEN PER ALLI I ENS DIUEN QUE HI HA UNA SENDA QUE BAIXA A OTOS. MENYS MAL QUE TROBEM LA SENDA. LA SENDA XUNGA I ESTRETA PERO GUAPA, ENS PORTA ALS DEPOSITS DE OTOS. JA NOMES ERA BAIXAR PEL CAMI ASFALTAT QUE ENS PORTA A OTOS ON PAREM A ESMORTZAR.

EN LA PANXA PLENA PEGUEM CAP AL POBLE BUSCANT EL CAMI DE LA POBLA I JA PER LA VIA DE SERVICI A L’OLLERIA. HO HEM PASSAT MOLT BE I ENS HEM RIST MOLT.

 

PD. EN L’AVENTURA DE HUI  LA GENT DEIA QUE TE GANES DE FER LA FONT DE GAMELLONS I EN PENSAT FER-LA EL DISSABTE QUE VE 1 D’OCTUBRE. QUI VULLGA VINDRE A LES 8:00 ON SEMPRE(EN LA IMPRENTA DE PALOMO)HI HA QUE DUR BOCADILLO I GANES DE PASAR-HO BE.

SERGI.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s