GAMELLONS

Publicado: 4 octubre, 2011 en Sin categoría

1-10-2011

Nom ruta:  Gamellons Km.:  70
Hora d’eixida: 8:05h Hora d’aplegada: 13:45h
Oratge: Pluviós, Nuvolat i uns raigs de sol. Esmorzar: Entrepà de casa
Valoració: 7 Preu: 0€
Participants:Vicente Vaño, Javi Mompo, Toni Lovo,   Sergi, Paco, Contre, Toni Sanchez, Javi Camarena, Juanvi Grima, Fombuena,   Gaby, Ivan i Presi

Comentari:A les 8:03 arribe i ja estaven esperant-me tots els   companys, però de sobte cauen algunes gotes, però vam decidir arrencar com   estava previst.

Ens dividim en   dos grups, els més canyers d’una banda i els més aventurers de l’altra, i com   sembla últimament, El Presi de guia, mare meva, haver que ens espera aquesta   vegada.

Sortida direcció Aielo, i en arribar a Gasaqui, ens va   caure la primera tromba d’aigua, com podem, arribem al polígon i ens   protegim. Arriba Contre i vam començar a comentar de fer, si quedar prop del   poble per si la pluja torna aparèixer, però com sembla que no hi ha un   consens, el president arrenca direcció a Gamellons, com estava previst de primera   hora.

Arribem a Ontinyent i baixem al riu, per fer la ruta   que voreja tot el riu asta el final, on agafem el camí alquitranat que ens   porta a la carretera. Després d’un parell de quilòmetres ens desviem a   l’esquerra per entra en el camí que suposadament ens porta a Gamellons.

Tota la ruta transcorre sense incidències, però quan   faltava un quilòmetre, el president fica la pota, agafa el camí que ens porta   a la font del Nano,  hem de fer marxa   enrere, no podem seguir i no porta a lloc previst, però en retrocedir uns   pocs metres trobem una senda que ens porta a Gamellons i sense pensar-s’ho   per allà que ens posem, encara que el camí és cap amunt. Al final vam arribar.

Comencem a esmorzar i com no podia ser de menys, una   altra tromba d’aigua, com podem ens amaguem al porxo dels lavabos.

al cap d’una mica de tems sembla que para i és motiven   per arrencar sense més retard. Tot transcorre bé asta que nafrats al final   d’un camí i ens trobem una cadena, i darrera un guarda. Marxa enrere i agafar   un altre camí que porta a la carretera, una mica més d’alquitra i agafem un   camí que segons expliquen ve de Grècia. una mica més de camí i sortim a la   carretera que ens porta a Ontinyent.

Per el polígon a Aielo i finalment al poble, que nomes   arribar un altra tromba d’aigua.

Anècdotes:Encara que sembla mentirà la anècdota mes destaca va se   el aigua, primer per caure de tromba, desprès el camí que estava ple de aigua,   i final ment no mos va deixar esmorzar tranquils.

I con no, el Presi i el seu GPS, que sempre mos fa una   de eixes que a veure si se li trenca.

PRESI DEL CCCAPAMUNT

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s