VOLTA CICLOTURISTA A LA VALL D’ALBAIDA (FIRA DE L’OLLERIA)

Publicado: 25 octubre, 2011 en Sin categoría

22-10-2011

Memorial Rafael Ferri (Mauro)

Nom ruta:  Feria   de L’Olleria Km.:  38
Hora d’eixida: 9:15 Hora d’aplegada: 13:10
Oratge: Nuvolat – Solejat Esmorzar: Bar l’Ortisa
Valoració: 10 Preu: 7 €
Participants:Veïns i veïnes de l’Olleria, Travesseres,  Tireuelmapa Lasede, Jarra y Pedal, Club de Motos   Antigues, Guardia Civil, gent que va voldré participar, Ajuntament, Crez Roja   i el Cub Cap Amunt
Comentari:Con ja fa uns quants anys, des de el club i en col·laboració   del ajuntament, es organitza la volta Fira de L’Olleria.

El motiu principal es gaudir de un matí damunt de les   nostres bicis en companya de  casi tot   el mon que li agrada la bici, encara que no son tosc, ja que per uns motius o   altres no poden assistir a este event tan emotiu.

Enguany en batut el record de assistència, 124   participants, ha on podíem veure gent de totes les edats, xiquets, pares,   mares, iaios, gent que comença  fa poc,   gent que porto mol de tems, etc. Però lo mes primordial gent en ganes de passar   un mati de companyerisme, fer un bo esmorzar i poder conèixer a altra gent   que també li agrada el mon de les dos rodes.

En un poc de retràs com es de costum, arrancarem la   Volta Ciclista a la Vall d’Albaida  Memorial Rafael  Ferri (Mauro), eixint de L’olleria direcció   a Alfarrasi – Benisuera – Sempere – Guadasequies – Beniganim, per arribar i   fer un bo esmorzar en companyia de tots els participant, a on es podia veure   com la gent estava passant-s’ho be.

Destres de gaudir el entrepà, el president  del Cub Ciclista Cap amunt de L’Olleria va   tindre unes paraules de record del nostre company Mauro, que segur que des de   el cel ja esta romanitzem-mos eixides en bici.

Desprès del cafè, i en ganes de tornar a pujar a les   bicis tornarem a el poble, passant per Alfarrasi, ja que es busca que la   torna no siga tant llarga.

Lo mes bonic es veure com eixos pares animen al seus   xiquets, com els companys tiren una maneta a la gent que esta començant, el   pares i mares tirant del carros, les xiques que ja no tenen por de pujar a la   bici, en definitiva, per a mi, com a president del club en plena veure com   este deport tan sofrit, cada volta hi ha mes participant i no nomes este dia,   si no al cap de tot el any.

Donar les gracies a tots els participants  de esta volta, també a el Ajuntament, com a   la nostra Policia local con a la Policia de Beniganim, Guardia Civil de   trafic, Creu Roja, ajuntament per on passem , Joan ( Centre d’esports), col·laboradors   ( Pepe, Pedro, Jorje)  i als veïns de   totes les localitats  que passem per animar-mos   i fer que esta volta siga bonica per als xiquets que participen.

Nomes animar al any que ve, a que participen me dones,   ja que els xiquets es fixen en els adults
Anècdotes:En guany no van tindre cap, nomes alguna punxada. Tot va   transcórrer han normalitat.La volta va anar a una mitja de uns 16 quilometres,   fent que els pares que tiraven de carros i bicis puguen portar el mateis el   ritme de lavolta.

PRESI DEL CC CAP AMUNT.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s