BOCAIRENT 10-03-12

Publicado: 11 marzo, 2012 en Sin categoría

Tal i com vam decidir la setmana pasa esta semana voliem anar a la “terra del herbero” Bocairent, vam eixir desde el nostre punt de encontre, Xavi, Paco, Dani i Gusta, la sorpresa va ser no vorer al nostre presi el Sergi que segons ens va dir el germa no havia pogut vindre perque tenia un hospital en casa, jejeje, bueno costipats i calentures, en fi, el vam tirar de menos Sergi perque saps que aixo de mirar paca arrere i no voret no mola, en fi ens dirigiem cap a Aielo a arreplegar a Contre que ens estava esperant en la Fusteria CAstello al costat de la carretera per dirigirnos cap a Ontinyent, aon agarrarem el paralel al riu per dirigirnos en direccio a la carretera de Fontanars, el temps ens va acompañar encara que en pujar la primera costera despres de eixir del riu ja ens sobrava la roba de abric, en fi el XAvi ens va sorprende a tots perque ja anava casi de estiu, jajaj es que hi han de durs ostia, ja anava enseñant les garrilles totes peludes, jajaja, en fi ja en la carretera de Fontanars retrocedirem cap  a Ontinyent un troçet hasta agarrar el cami de Ponce que començava a empinarse mes i mes i mes fins a aplegar a la creueta aon trencarem cap a Bocairent a per el bocadillo i herbero merescut, la veritat es que esta volteta es una passà, només per el herbero que mos vam fer ja val la pena, espectacular, ahi tame tirarem de menos a Sergi perque sabem que li agra molt, en fi ja en la pancheta plena i despres de la foto en la cova de “L´aljub” el bar aon esmortzarem i de que Gusta comprara la botelleta de herbero corresponent vam tornar cap a casa per la puja dels “carros” hasta Agullent i per la via de servici al poble, 64 km de espectacular volteta en bona compañia. Fins la semana que ve travessers amunttttttttttt..

GUSTA

 

comentarios
 1. Xavi dice:

  Una de les coses que més m’agrada de esta ruta es vore-mos a tots disfrutant de l’herbero com si forem cataors profesionals i sobretot de vore lo feliç que torna Gustavet cap a casa en la botella a l’esquena, jajajaja, quant s’acabe tornarem per a carregar…

  La veritat es que el día va eixir molt bo, jo no hem veia pujant la serra de Bocairent amb els pantalons pelfats i vaig aposatar per anar de curt. Contrastava amb la resta de companys amb les camises tèrmiques, sobretot amb Gustavet que portava la braga i tot.

  ….Bona volta i bona companyia a pesar de l’ausència de Sergi….

 2. sergi dice:

  hei no sabia que mastimaeu tant, al final meu creure. Es un horgull que en digeu presi pero jo no soc presi de ninguuu!!. Ja mabera agradat haber pogut anar a fer esta ruta en vosaltres perque sou els millors. Amunt!!

 3. Molt bona volteta si senyor aneu preparantse per a la semana que ve travessers que grans que sommmmm ostia amuntttt.

 4. Xavi dice:

  Sergi, no el cregues aixo de que t’estimem que tampoc es per a tant… Lo que pasa es que fa falta que vingues pa poder clavar-se en algu, jajaja.

  Ah!, i aixo de president ho senc molt pero t’ha tocat, aixina es que encara que no vullgues t’aguantes!!

 5. sergi dice:

  XAVI JO TAMBE EL VULLC MOLT!!!

  VISCA EL PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

  VISCA ,VISCA ,GRCIES! GRACIES!!

 6. sergi dice:

  CONTRERAS A VORE SI ANEM FICANSE EL MAILLOT QUE TOCA O SACABAT DE ANAR A PER TU AIELO. EU TENS CLAR!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. sergi dice:

  xavi que siga la ultima volta que ixques sense depilar, si no estas pa eixir de casa el quedes

 8. Xavi dice:

  Jajaja, menos mariconaes i mes pedalejar que ultimament vas molt relajat!!

 9. contre dice:

  ye bonico esta semana em posare el malliot!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s