De Castells

Publicado: 25 marzo, 2012 en Sin categoría

A falta de Gustavet, home de negocis de la costera, varem eixir desde on sempre Sergi, Paco, Contre i Xavi, direcció a Montesa tal i com haviem decidit entre setmana. En arribar allí tirarem per dins del poble per a pujar al Castell.

Després d’escalar les rempes d’aquells carrers tan empinats arribarem al Castell, on pararem per recuperar l’alé i llevar-se roba. Com que ja estavem allí dalt varem decidir anar per l’antiga travessa per on ara n’hi ha un socavó i axí estalviar-se una part important de la pujada de la pista.

En arribar dalt de la serra decidirem baixar a Enguera pasant per el Castell , on pararem a fer-se la foto entre les seues ruïnes.

Després de esmortzar en Enguera tornarem a pujar la serra per un altra pista per baixar de nou a Montesa i tornar a casa per el port.

En total ferem uns 50kms molt entretinguts, ja que varem fer una ruta alternativa a la de costum i ens va servir d’entrenamet per a afrontar el repte de la próxima semana.

Xavi.

comentarios
 1. sergi dice:

  LO MILLOR DE LA VOLTA HA SEGUT ANAR A VORE EL CASTELL D’ENGUERA, IMPRESIONANT HOBRA HARQUITECTONICA DEL SEGLE IV ABANS DE CRIST O MASS.NOMES HIA QUE VORE LES FINESTRES QUE FEEN ABANS(UN FORAT I PUNTO) HA SEGUT MOLT BANA VOLTA, ENS FALTABA SENTIR LA VEU DE L’HOME DE NEGOSIS QUE CUANT NO ESTA ES NOTA, HAPLEGUEM SEMPRE ABANS A TOTS ELS PUESTOS. JAJAJA!!!

  (XAVI E ESCRIT JO MES, QUE TU EN LA CRONICA) A VORE SI ESTEM EN LA FEINA

 2. contre dice:

  xavi,el presi esta ultimament molt exigent!!!bona cronica xic,sergi bonico, el done la rao lo millor el castell.
  be travessers agarreu força per a la proxima eixida(gustavet porta uns xupitets de herberet)

 3. hanfry dice:

  Collo el presi com esta, Xavi anem anant damunt que els enseñes un castell de collons mira els arqueolegs estos com ho entenen, caendeu, molt bona volta amics espere estar pronte tocantvos els collons, adeuuuuu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s