Alcoi – Ibi

Publicado: 14 abril, 2012 en Sin categoría

Tota la setmana organitzant la ruta, que si la furgona, el itinerari, preparanat les bicis… i  pendents de l’oratge.

Per fi arriba el disabte a les 6:15 ja estava despert, a les 7:30 arriba Gusta i a continuación Contre amb la furgona del seu sogre, uns minuts després Paco i Sergi, i de seguida carreguem les bicis en la furgo i cap a Alcoi.

Arribem a Alcoi, aparquem en el barri del Batoi, descarreguem les bicis i començem a rodar per l’antiga via del tren cap a Ibi.

Només començar pasem un túnel, a continuación un altre, després un viaducte, un altre túnel, a continuación el pont de les 7 llunes i així durant els póxims 10kms, travessant un total de 14 túnels, alguns de mes de 1km de llargaria i travessant el barranc de la batalla.

En pasar esta zona decidim tirar cap a Ibi per a allargar la ruta. Arribem a Ibi i esmortzem en el bar L’Era, en acarbar un cafenet i volant cap a Alcoi perque estava començant a ploure. En eixir de Ibi hem tingut que parar perque Sergi había perdut les ulleres, per sort s’ha donat conter de que les portava posades.

Uns 10kms després tornem a agarrar la via verde direcció a Alcoi, esta vegada la suau pendent es cap a baix, la cual cosa ens ajuda per a rodar a certa velocitat i arribar fins Alcoi amb poc esforç, travessant de nou tots els túnes i viaductes.

En arribar a Alcoi tornem a carregar les bicis en la furgoneta i cap a casa, pasant abans per la caseta de Gusta.

En total hem fet 43kms, encara que ens han caigut 4 gotes i ha fet un poc de fred l’oratge no s’ha portat malement del tot i ens ha permés disfrutar d’aquesta ruta que encara no coneixiem.

Xavi.

comentarios
 1. sergi dice:

  QUE GRANS QUE SOM I QUE BE SEU PASEM!!!! HEM DE RECORRE TOTA LA CONTORNA.
  HEM DE COMPRAR EIXA FURGONA CONTRERAS, VEGUES SI EL FAN BON PREU, A 20 O 30€ CADA HU ES FEM EN ELLA. AMUNT TRAVESSERS!!!!!!!!!!!!!!

 2. contre dice:

  ESTA PENYA VAL MOLTS DINERS, I RESPECTE A LA FURGONA, COMENÇARE A FER TRACTES AMB EL MEU SOGRE.

 3. hanfry dice:

  SI SENYOR GRAN RUTA Y GRAN PENYA LA DELS TRAVESSERS, ESTA NOVA AVENTURA ENS HA VINGUT BE PER A CANVIAR DE AIRES I AMPLIAR EL NOSTRE CURRICULUM, AMUNT TRAVESSERS VISCA LA FURGONA DELS TRAVESSERS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s