MONTESA – ENGUERA

Publicado: 28 mayo, 2012 en Sin categoría

26-05-2012

DISSABTE 8:00 DEL MATI, EIXEN 7 BIKERS EN GANES DE PASAR-HO BE I DE PATIR MOLTA CALOR, PEGUEM DIRECCIO MONTESA ON A LA PUJA DESDE EL CASTELL HASTA DALT DE TOT JA ES VEA VINDRE EL DIA TANT CALOROS QUE FARIA PERQUE NO CORRIA NI UNA BUFAETA D’AIRE, BE APLEGUEM DALT I BAIXEM PER LA PISTA DIRECCIO AL CASTELL D’ENGUERA MENYS UNS QUANTS QUE AGAFEN UNA SENDETA SENSE SABER ON EIXIRIEN PERO SE LA JUGEN I AMANEIXEN BAIX DEL BARRANC I  ES VEIEM TOTS EN EL POBLE D’ENGUERA.

UNA VEGADA TOTS JUNTS PEGUEM CAP EL BAR A ESMORTZAR, ON ES TROBAVA EL SR. JUAN LUIS(EL PRESI) QUE FEA UNA CARA DE SON PER A CAGARSE. PERSONAL MENT MOLT CONTENT D’ESMORTZAR AMB LA SEUA COMPANYIA JA QUE FEIA TEMPS QUE NO S’AJUNTAVEM, HAUREM DE FER UNA MANIFESTACIO A LES PORTES DE L’HOSPITAL A VORE SI LI ARREGLEN JA DE UNA LA CAMA, (ANIM PRESI).

DESPRES DE PLENARSE LA PANXA I OMPLIR LES CANTIMPLORES PUJEM A LES BICIS DIRECCIO A MONTESA ALTRA VEGADA, I EL LUCERO CASCANT DE VALENT, PUJEM I UNA VEGADA DALT VE LO MILLOR, BAIXAR HASTA EL CASTELL DE MONTESA ON PAREM  UN POC MES AMUNT PER AGAFAR UNA SENDETA QUE ENS ENSENYA TONI , ON AMANEGUEM EN AQUESTES IMPRESIONANTS ROQUES ON HI HAVIA GENT ESCALANT.

JA QUEDABA UN PASEJET FINS LA RECTA DE CANALS I VENIA LO BO, EL PORT, AMB LES FORCES JUSTES I LA CALINA QUE FEA CADASCU AL SEU RITME, I JA ESTAVEM AL POBLE. 54KM D’AVENTURA I MOLT BON ROLLO

SERGI.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s