LES FINQUETES D’ONTINYENT

Publicado: 4 noviembre, 2012 en Sin categoría

3-11-2012

EL DIVENDRES VAM QUEDAR EN FER LES FINQUES D’ONTINYENT UNA RUTA QUE NO HI HA MANERA DE FER-LA SEMPRE  IGUAL. COM SEMPRE A LES 8:00 QUEDEM GUSTAVO,RAFA(EL RUBIO),PACO I SERGI. TIREM CAP AIELO PER ARREPLEGAR A CONTRERAS QUE  JA ESTABA ESPERANT-MOS. PEGUEM DIRECCIO ONTINYENT I ENCARA NO HAVIEM EIXIT DEL TERME D’AIELO ES TROBEM DOS COLEGUES QUE ENS CRIDAEN OINC OINC I GUSTAVO QUE ELS ENTENIA MOS DIU PAREU I MIREU, HI HAVEN DOS JABALINS A LA VORA DEL CAMI.

 

 

 

 

 

 

 

 

BE , DESPRES DE FER UNES QUANTES FOTOS CONTINUEM CAP ONTINYENT DIRECCIO LA CLARIANA I EN UN MOMENT ESTEM EN ONTINYEN . TIRANT PER SAN RAFAEL CASI AL FINAL TRENQUEM A LA DRETA PER UN CAMI MOLT ESTRET QUE CASI NO CABIEN LES BICIS I DIRECCIO L’ERMITA SANT ESTEBE ES CLAVEM EN LES FINQUETES(PEDASO DE FINQUES QUE HI HAN PER ALLI). BUENO COMENÇA L’AVENTURA PREPARE EL GPS I ALLA  VA EL DESASTRE. EL PRIMER TRAMO PERFECTE, DESPRES EL GPS NO TENIA BONA SENYAL, CAMINS A LA DRETA CAMINS A L’ESQUERRA CAP AMUNT CAP AVALL (SERA PER CAMINS) AL FINAL FEM EL QUE ENS DONA LA GANA, PER CERT ENS QUEDA UNA VOLTA MOLT XULA ON S’HO PASAREM MOLT BE I ES RIGUEREM MOLT.

DESPRES ANEM A ESMORZAR AL BAR EL TIRAOR ON ESTAVEN TAMBE ELS NOSTRES COMPANYS DE CAP AMUNT QUE VENIEN DE FER INGENIERS. DESPRES DE SAMPARSE EL EL SENYOR BOCATA, JA DIRECCIO AIELO PER DEIXAR A CONTRERAS I NOSALTRES A L’OLLERIA,  AL FINAL HEM FET 59KM I ARA HA PREPARAR LA DE LA SETMANA QUE BE QUE VOLEM ANAR A SUMACARCER A FER LA RUTA DEL  SEPIONET, JA VOS CONTAREM!!!!

SERGI.

Anuncios
comentarios
  1. hanfry dice:

    Molt bona ruta la del jabali, jajaja, jo no se de que vos extranyeu, uno que sap molts idiomes i vos queixeu , jajaja bona ruta presi, la semana que ve al sepionet, les finquetes ja la farem en coxe jajaj.

  2. Xavi dice:

    Gustavet en vore pernils enten el que faça falta…
    Si tinguem que seguir el GPS encomaneu els sepionets pa dinar.., jajaja. Sergi cambia de mobil!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s