10-11-12 OLLERIA-AGULLENT-ATZENETA-CARRICOLA-BELGIDA-MONTAVERNER-OLLERIA

Publicado: 16 noviembre, 2012 en Sin categoría

Be amics esta semana se mos ha fet tart a l´hora de escriure la cronica pero una ruta tan xula no podia quedar en el olvido i mes val tart que mai no?? en fi ja traurem “contres” pa que no torne a pasar, bueno alla anem els travessers com sempre, despres de un divendres de diluvio la idea inicial era fer la ruta del sepionet i Sergi havia acudit en el seu soport pal gps del movil i tot, pero ho vam descartar ja que estaria ple de fang i el riu de Anna intransitable, bueno esto soles ho pensaven alguns cagats, pero be, erem Rafa el Rubio, Checho, Paco, Contre, Xavi i un servidor Gusta, vam decidir fer la ruta de Agullent i baixar per la font del patge i despres tornar per otos, un enllaç de dos rutes en una que han inventat els germans Boluda i que molts no havien fet encara, pero esta volta la vam fer diferent, hasta Agullent i pujar direccio torrater, desvio a la esquerra i baixar per la font del patge hasta atzeneta, este tramo no va cambiar, ni el famos “chivito” del bar de atzeneta, despres de esmortzar i de flipar en els movils nous de Xavi i sobretot el de Gusta, vam pujar el troçet del Benicadell per a desviarmos cap al castell de carricola i baixar per Otos, pero com Contre volia saber la senda que porta a CArricola poble “La xispa de la Vall” ens vam desviar per alli i de Carricola a buscar Belgida i Montaverner, ja per el carril bici hasta el poble, 54 km, bon oratge, bona companyia i molt bona ruta, diferent i molt completa.

GUSTA

comentarios
 1. sergi dice:

  Deberes que seu pasarem de cine.
  I molt bona ruteta. Que seria dels dissabtes sense pugar a les nostres bicis i com no sense vore als teu amics. Sera bonico aso!!!!

 2. sergi dice:

  Ara els movils no eren gran cosa.

 3. hanfry dice:

  Tens rao SErgi aso es marabiyos pero a Contre i a que ferli que pague una multa per no haber fet la cronica, ja parlarem, i lo dels movils tame tens rao el de Xavi no era gran cosa… jajaja amunt travessers

 4. Xavi dice:

  Si Gus lo que tu digues, pero les pedaso de fotos les vam tindre quie fer en la meua camara…

  A vore si anem concretant pronte la ruta pa este disabte…

  Salut i força!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s