12-01-13 OLLERIA-CANALS-ERMITA DE SANTA ANA

Publicado: 17 enero, 2013 en Sin categoría

Be amics una semana mes els travessers ens disposem a fer la ruta semanal, esta semana coincidint en la famosa “Foguera de Canals” la mes gran del mon (segons el record Guiness) vam decidir fer la ruta de la Llosa de Ranes pujant a la ermita de Santa Ana en costeres de mes del 23% de desnivell, pasant per Canals per a fer-se la foto de rigor en la Foguera.

tots-foguera

Van eixir Sergi-Paco-Rafa el Rubio-Rafa el Potro-Xavi-Contre i Toni, direccio a la gaveta per pujar el port i baixar cap a Canals a arreplegar a Gusta que els asperava alli en la segua flamant Orbeeta, es van crusar per la recta de Canals ja que Gustavo no es fiaba de que es pergueren i va anar en busca de ells hasta casi pujar el port (perque el van estorbar) en fi ens vam fer la foto en la foguera ja que pasavem per davant i El potro sen tenia que anar pronte.

Desde Canals vam enfilar cap a la Llosa per uns atajos que savia Gusta per evitar carretera pasant per Torre-Cerda, Cerda, Torrella-Rotgla i  paralel a la autovia aplegar a La Llosa per a pujar la ermiteta  dels collons que jo pa mi que lan fet mes amunt, despres de unes rises i llevar-se roba, vam pujar hasta la Ermita desde aon hi han unes vistes espectaculars, mos vam fer unos fotos dels components nous que van eixir molt be  (sobretot la de la orbeeta) vam baixar i vam tornar a Canals aon Gusta ens va portar a un baret que feen uns bocadillos de muerte, Rafa ens va abandonar i sel va pedre pero va valer la pena, ja soles quedava el port i com a Gusta li fea por que es pergueren va decidir acompanyarlos hasta dalt de tot ante la incredulitat de tots, encara estic esperant que Sergi macompanyara hasta baix que me va dir que si pujava el macompanyava atra volta, en fi, ja li ho recordare, en fi 47 km de bona ruta i molt bona companyia.

Amunt. Travessers

IMG-20130115-WA0000tots-la llosa

Gusta

Anuncios
comentarios
 1. Xavi dice:

  Gustavet, vas fer molt be de guia, a saber que hauras anat a furtar per ixos camins per a coneixer-los tant be… Pero lo millor el bocata, espectacular!!

 2. Gusta dice:

  Pos si figura si jo te contara els caminals que me se…. i els barets tame….. jajaja compare bona ruta i bona cronica (encara que tart) ja tratarem este tema en al reunio del disapte. amunt travessers.

 3. sergi dice:

  La ruteta es va quedar be, encara que un poc masa d’asfalt ja que la meua scott no esta posa a tant d’asfalt.
  L’esmortzar impresionsnt, bon bocata i be de preu i com no la guent espectacular el bon rollo que nia.
  Hem comensat la tempora confome habiem previst. Esto marcha travessesrs fins el proper dissabte

 4. Rafa Gil (potro), amic de Xavi Bolu dice:

  L.asfalt és bo… Les pedres són les roins…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s