BENICADELL -SENDA LES FONTETES – RAFOL DE SALEM

Publicado: 23 enero, 2013 en Sin categoría

19-01-2012

DISSABTE 8:00 DEL MATI QUEDEN CINC INTREPITS TRAVESSERS PER AFRONTAR UNA LLUITA CONTRA LES CONDICIONS ADMOSFERIQUES. LA IDEA ERA ANAR A PUJAR EL BENICADELL PER ADZENETA I AGAFAR LA SENDA QUE HI HA QUE ES DIU SENDA LES FONTETES. PUES BE ENS POSEM EN MARXA, GUSTAVO, RAFA EL RUBIO, PACO, J.CONTRERAS I SERGI. COMENTAVEM QUE L’AIRE EL FEIA MOLT FORT  PERO MENYS MAL QUE NO ERA GELAT JA QUE NO FEIA FRET. DIRECCIO AL CEMENTARI DEL POBLE PEL RODAT AGAFEM EL CARRIL BICI QUE VA PARALEL A L’AUTOVIA I TRENQUEM PER MOTABERNER. A LA DRETA UN CAMI QUE ENS PORTA AL CAMP DE CROS ON UNS KILOMETRS MES AVANT APLEGUEM A ADZENETA D’ALBAIDA ON COMENÇA L’AVENTURA. COMENSEM A PUJAR  AGAFANT  DIRECCIO LA CASA JASLEN ON UN POC ANTES PAREM PER DECIDIR SI CONTINUEM PUJANT JA QUE EL VENT BUFABA AMB FORÇA, PER UNANIMITAT DECIDIM PUJAR EN DOS COLLONS OMPLINT-SE LES MOTXILES DE PEDRES PER NO ENVOLAR-SE(JAJAJAJA) QUE NOOOO!!! QUE MOSATROS JA PESEM PROU. BE APLEGUEM A LA CREU CADASCU AL SEU RITME I UNA VEGADA TOTS JUNTS CONTINUEM PER LA PISTA DISFRUTANT DEL PAISATGE FINS APLEGAR A LA SENDA LES FONTETES, QUE DIR-VOS… ESPECTACULAR!! DIVERTIDA!! ENCARA QUE L’ULTIM TRAM ESTA UN POC PERILLOS PER TANTA PEDRA QUE HI HA PERO EN CONEIXIMENT I BONA LLETRA HO ACONSEGUIM SENSE CAP SOBRESALT, LA SENDA ENS PORTA A RAFOL DE SALEM ON PAREM PER ESMORTZAR UN MEREIXCUT ENTREPA. NOMES ACABAR ENS FEM LA FOTO COM DE COSTUM.

626

AGAFEM LES BICIS DIRECCIO CAP AL POBLE PARAL.LELS A L’AUTOVIA ON ENS COSTA PARAR JA QUE EL VENT HAVIA TIRAT UN PI I EL CAMI ESTABA COMPLETAMENT TALLAT, MENYS MAL QUE ESTABA CONTRERAS(FRANK DE LA JUNGLA) QUE ENS SOLUCIONA EL PROBLEMA, AMB LA BICI AL COLL I BAIXANT UN MARGE DE TRES O QUATRE METRES TORNEM A AGAFAR EL CAMI, BE LO BO, COM NO TENIEM PROU EN L’AIRE QUE FEIA ,LO QUE FALTABA,VA I ES POSA A PLOURE BONA AIGUA I ENCARA ENS QUEDAVA BON TROS PER APLEGAR, PERO BUENO LLUITANT CONTRA VIENTO I MAREA APLEGUEM A CASA UN POC BANYATS PERO NO FEIA FRET. AL FINAL  52KM I ENCARA QUE PEDREGUE EL DISSABTE A LES 8:00 ENS TORNAREM A VORE.

SERGI.

Anuncios
comentarios
 1. hanfry dice:

  Ole ahi presi, menuda cronica que tas espolsat si senyor molt ben explica, ni una bufaeta de aire ni 4 gotes podran en mosatros ademes no fea fret jajajaja, i tombarmos a mosatros ja que que bufar ja, amunt travessers.

 2. Xavi dice:

  Be Travessers, despres de llegir la cronica hem quede tranquil perque per lo menos no feia fred.
  Sergi m’estranya que en la teua Scott “cosechaora” no feres pols el pi ixe que vos tallava el pas.

  Este disabte mes…

  Amunt Travessers!!

 3. rafa vidal dice:

  si senyor!!!!!!! toma cronica que s’aspolsat el Presi….ja porte tota la semana mirant avore si el tio gusta la feia,pero bueno…menys mal que esta sergi…fins dissabte!!!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s