Font de Gamellons – Senda dels Jabalins

Publicado: 24 febrero, 2013 en Mountain Bike

Esta semana hem fet Gamellons amb una variant per a tornar a Ontinyent a iniciativa de Gustavet.

Amb 10 minuts de retràs vam eixir del poble cap a Aielo on ens esperaven Toni i a Contre i desde allí per Ontinyent cap a la Font de Gamellons.

A la eixida de Ontinyent la Scott que segons Sergi mai es trenca esta vegada va fer aigua, ja que per una de les múltiples grietes de la cuberta va començar a eixir aire sense parar i liquid de les rodes incapaç de taponar la fuga, aixina es que decidirem ficar-li una cámara i arrear que es feia tard.

IMG_3747

Ademés com que volíem esmortzar en la Font anaem carregats amb totes les provisions, botella de vi, botella de mistela, entrepans, coca-coles, olives, cacaus, gots, café,… etc, i açò va fer que el ritme tampoc fora massa ràpid.

La qüestió es que vam arribar mes tard del previst a la Font de Gamellons i a l’hora de esmortzar es varem tindre que refugiar per a no banyar-se.

Gamellons 1

Entre rises i bon menjar va transcorrer l’esmortzar, i en acabar mos varem fer la foto per a recordar:

Gamellons

Després seguint la ruta de Gustavet vam agarrar la senda dels Jabalins, sencillament ESPECTACULAR, amb baixades i tobogans per a soltar adrenalina. Esta senda mos va portar al Fuset i desde allí cap a Ontinyent Aielo i a casa.

Al final vam fer uns 65kms i aplegavem a casa al voltant de les 14:00 degut a les incidències, pero la ruta amb esta nova variant va valer molt la pena i segur que prompte la repetirem.

Xavi.

Anuncios
comentarios
 1. hanfry dice:

  Molt bona cronica xavi i molt bona ruta travessers, som un gran grup de amics i ahir va ser un de ixos dies q disfrutes de la bici. Amunt

 2. SERGI dice:

  BONA SENDA EIXA DELS JABALINS. CADA VEGADA DISFRUTEM MES.
  ESTO MARCHA TRAVESSERS.

 3. hanfry dice:

  Aneu aspabilant-se en traure rutetes noves que lo del gps ja ho tinguem controlat, bueno Xavi quant tragues rutes enrecordat que mosatros anem en bici ehh!! compare, les de senderisme ja les farem quant anem a peu,, es broma compare. amuntttttt

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s