CAMPELLO -VALLA- FONT D’ESPANYA-

Publicado: 29 junio, 2013 en Sin categoría

29-06-2013

HUI DIA 29 “BUFAM UN OU”,  QUEDEM QUATRE TRAVESSERS , GUSTAVO, PACO, AGUSTI I SERGI. LA IDEA ERA ANAR A LA FONT D’ESPANYA JA QUE AGUSTI I GUSTAVO ENCARA NO HAVIEN ANAT ENCARA. BE PEGUEM CAP AIELO I PUJEM EL  CAMPELLO ON UNA VEGADA DALT AVANCEM UN POC PER TRENCAR CAP A LA DRETA ON S’ENDINSEM DINS LA SERRA I COMENCEM A DISFRUTAR, PUJAETES, BAIXAETES, PUNXERES … BUENO DE TOT,  I EIXIM DALT LES ERMITES DE VALLA ON ES DEIXEM CAURE FINS EL POBLE PER BUSCAR EL BAR I ESMORTZAR. L’ESMORTZAR DE CATEGORIA NO RECORDE EL NOM DEL BAR PERO ES MENJA MOLT BE I BARAT. ANTES DE QUE ES FERA MES TARD,  AGAFEM LES BICIS I DIRECCIO LA FONT D’ESPANYA, AMUNT , AMUNT CADASCU AL SEU RITME LA CONQUERIM I ES FEM LA FOTO DE RECORD:

662

ANTES DE QUE CALFARA EL SOL, QUE JA EL FEA PROU CALENTET, CONTINUEM LA MARXA FINS APLEGAR A LA CARRETERA DE DALT DEL CAMPELLO I EN UN TRES I NO RES BAIXEM FINS AIELO, I PEL CAMI DE CAIRENT APLEGUEM A L’OLLERIA. HEM FET 50KM I COM SEMPRE HEM DISFRUTAT MOLT.

SERGI.

 

Anuncios
comentarios
 1. Xavi dice:

  Xe que cuatre “bufam el atre”. Mira que no recordar el nom del bar??
  Heu eixit poquets pero bons, conteu en mi per al 13 de Juliol.

  Amunt travessers!!

 2. agusti dice:

  Molt bono ruteta travessers pero aneu en cuidao que arribat al poble el virus del mejillo I algún que atre travessers ya la tastat adeu fins el disapte

 3. Gusta dice:

  Bona ruta, bon oratge, bona companyia, bon esmortzar i bon hora de aplegar a casa, com diria checho en dos paraules “IM-PRESIONANT” amunt travessers…. Xavi el dia 13 fem la ruta de la resaca….

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s