Les dos cares del Benicadell

Publicado: 29 julio, 2013 en Sin categoría

La ruta de esta semana va camí de convertir-se en una clásica per als travessers. Es la segón vegada que la fem pero desde la primera vegada mos va conquerir i esta semana encara que al final vam patir molta calor tampoc mos va defraudar.

Es una ruta molt completa que puja dos vegades el Benicadell, una per Adzeneta i l’altra per Beniarrés, amb una trialera que baixa hasta el port d’Albaida i amb trams molt rodaors.

De camí mos vam trovar amb els companys de Cap Amunt i mos va donar molta alegría vore al Presi de nou rodant amb el grup totalment recuperat. Juanvi mos va contar com els va anar a la carrera “Jesús pobre” i el seu volantí al poc de començar. Després ells van continuar per a fer Enginyers i nosaltres vam arribar a Adzeneta per a pujar el Benicadell.

Per a que una bona ruta siga completa no pot faltar un bon bar per a esmortzar, axí es que en arribar a Beniarrés vam anar directes al Caribean, mes conegut com el bar dels ciclistes i famós per els seus bunyols de plátano. Esta vegada a pesar de no tastar els bunyols i la mistela, amb l’entrepá de la casa i la cervesa ben fresqueta el Caribean va tornar a triunfar.

Después de esmortzar tocava escalar per a pujar de nou el Benicadell, i al començar vam parar per fer-se la foto amb el Benicadell de fons.

Les 2 cares del Benicadell 2

La tornada que esparavem que fora un paseig al final va ser un patiment, ja que el calor apretava i les cames s’afluixaven.

Quant ja pensavem que ho teníem tot fet vam tindre que para perque a Gustavet, que es compra bicis de “pa i meló”, li se va bloquetjar la roda de davant i va tindre que arribar a casa sense pastilles de freno.

Esta ruta va servir de despedida per a alguns travessers que no tornarem que a eixir amb el grup hasta después de festes.

 

Xavi.

Anuncios
comentarios
  1. Gusta dice:

    Molt bona ruta amics encara que vam patir calor va valdre la pena ferla de nou, es una ruta molt completa, rodaora, pistera, trialera, escalades molt xula la veritat, mos vegem en Setembre travessers amuntttttt….

  2. sergi dice:

    Ruta espectacular. Be amics disfruteu de les vacases, jo aprofitare les vacanses per agafar mes la bici. Tot el que puga i mes.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s