La Cabrentà

Publicado: 29 septiembre, 2013 en Sin categoría

Huí dissabte i bon día els travessers mos hem espolsat una ruta ESPECTACULAR, gracies a Gustavet que es un furga-rutes.

A les 8:10 en vista que Rafa mos feia pala hem eixit cap a Canals. Huí també ha fallat el president, Sergi Boluman, pero a pesar de tot mos hem apanyat prou be, a canvi ha vingut un dels dos xiquets d’Aielo, Toni i la seua Mondraker.

Per el camp de tir de Alcudia hem agarrat una pista forestal que mos ha tret a la carretera que va cap a Enguera, l’hem creuada i mos hem clavat per diverses sendes i camins hasta arribar a Estubeny. Alguns trams els coneixiem de la ruta del Sepionent i els trams que no coneixíem mos han sorprés molt per a be.

En arribar a Estubeny hem esmortzat en el bar dels jubilats que es l’únic que hem trobat. Els plats de ceba tocaeta, la especialitat de la casa, anaven que xutaven hasta el punt que mos han arribat a bufar i tot i mos han donat la energía necessaria per a pujar la serra per a anar cap a Sellent.

IMG-20130928-WA0001

Després d’esmortzar hem baixat per La Cabrentà, espectacular paratge natural que desconeixíem, i mos hem fet la foto en la Font del Tío Marcelino.

IMG-20130928-WA0002

Després hem tirat cap a Sellent, i en arribar allí com que anavem molt mal de temps hem decidit deixar de seguir la ruta i tornar directes a casa pasant per Rotglà i Canals, on sa quedat Gustavet perque tenía coses que fer… No mos ha deixat clar quines eren ixes coses, el que es cert es que pujar el port no era una de elles.

Be, ja tenim una nova ruta travessera, hem fet uns 55kms i ha estat espectacular, la repetirem cualsevol dia per a que la disfruten la resta de travessers.

Xavi.

comentarios
 1. Rafa gil,potro dice:

  Amics travessers…
  Vos he tirat de menos en les vacances.
  Una alegria vore a toni de nou. Doneu.li recors
  A vore si dia 12puc estar
  A munt¡!!

 2. hanfry dice:

  Xavi bona cronica i bona ruta si senyor, la cabrenta espectacular, pareixia asturies, de deveres q em va agradar molt la ruta, la repetirem, amunt travssers. I les sebes del terreno

 3. sergi dice:

  Be travessers m’alegre que sageu apanyat sense mi. Esta clar que ja vos puc deixar a soles, ja estic mes tranquil.
  Bueno ja la repetirem.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s