SAN ESTEVE PER LA BALARMA

Publicado: 12 octubre, 2013 en Sin categoría

12-10-2013

DIA DE LA PILARCA, PER ALS TRAVESSERS IGUAL TE QUE SIGA PILARICA QUE SAN DIONISIO,  SI ES DISSABTE TOCA PEDALETJAR I PUNTO, I HUI TOCABA ANAR A SAN ESTEVE JA QUE MOLTS DELS QUE HAN EIXIT HUI NO L’ HAVIEN PUJAT MAI. HUI EREM: PACO, XAVI, GUSTAVO, MIQUEL, RAFA EL POTRO, J.CONTRERAS I SERGI. ESTA, ELS QUE L’HEM FET L’HAVIEM PUJAT PER ONTINYENT PERO NO MOLABA MOLT JA QUE ES TOTA PER ASFALT I DECIDIM PUJAR-LA PER LA BALARMA PERO NO SABIEM EL CAMI, PERO NO ERA PROBLEMA JA QUE EL PRESI DE CAP AMUNT MOS LA VA ENVIAR PER DESCARGAR-SE-LA  AL GPS I AIXINA PODER-LA FER SENSE PROBLEMES. BE ES POSEM EN MARXA DIRECCIO A AIELO QUE ENS ESPERABA CONTRERAS, PUJEM EL CAMPELLO I DESPRES DIRECCIO AL PORTIXOL ON ES DESVIEM JA DIRECCIO LA BALARMA.  JA EN LA BALARMA ESTAVA INDICAT EL CAMI CAP A L’ESQUERRA. EL CAMI ESTA PROU BE TOT PISTA FINS APLEGAR A L’ERMITA SAN ESTEVE SITUA AL TERME D’ONTINYENT ON ES POT DISFRUTAR DE MOLT BONES VISTES I COM NO PER FER-SE LA FOTO:

IMG_4009

 

IMG_4005

 

 

DESPRES EN BUSCA DE L’ESMORTZAR  JA NOMES QUEDABA BAIXAR FINS APLEGAR AL POBLE D’ONTINYENT I BUSCAR EL BAR COM NO EL TIRAOR, DESPRES DE MOLTES RIALLES I BON BOCADILLO ES POSEM EN MARXA DIRECCIO A AIELO PER DEIXAR  A CONTRERAS  I EN UN MOMENT APLEGUEM A L’OLLERIA , 48 KM I COM SEMPRE HEM DISFRUTAT BARBARITATS!!!!!!!!!

SERGI.

Anuncios
comentarios
 1. Xavi dice:

  Molt be Sergi, pero has olvidat dir que la Scott a tornat a fer aigua, de fet perdía liquit del tubeless a xorro. Es nota que quant ixes en els travessers li peguem masa canya i la pobra ja no esta per tant…

  La crónica es digna de president, si señor!!!

 2. sergi dice:

  El liquit tubele esta per taponar cuant punxes i per tant el liquit i la scott han funcionat a la perfeccio, no com la teua que as partit el cable del canvit. Nomes dius lo que tinteresa!!! Diso tot!!

 3. Xavi dice:

  Sergi la Scott fa aigua, si no per ahi per un atre puesto, pero fa aigua.

 4. Gusta dice:

  Lo que esta clar es que quant no per scotts per lapierres o per cannondales, la questio es que vos cauen a trossos les bicis, aneu modernizantse i aneu comprant-se treks que es lo millor que hi ha, cap problema amics i mira que pa aguantarme a mi ja patix la pobreta pero ahi esta impoluta… amunt travessers

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s