LA COVALTA – BENIARRES – BENICADELL

Publicado: 1 marzo, 2014 en Sin categoría

1-03-2014

ESTA SETMANA VOLIEM FER LES DOS CARES DEL BENICADELL, PERO VOLIEM PROBAR UNA VARIANT A VORE COM ES QUEDAVA. BE EIXIM SIS TRAVESSERS: J.CONTRERAS, TONI, PACO, XAVI, AGUSTI I SERGI. DIRECCIO ATZENETA PER PUjAR PER LA PART DE LA COVALTA, UNA VEGADA FET EIXE TRAM DIRECCIO A TURBALLOS PER CONTINUAR A GAIANES I D’ALLI FINS A BENIARRES ON PAREM PER ESMORTZAR UN MEREIXCUT ENRTEPA. DESPRES D’ESMORTZAR , ANTES DE CONTINUAR ES FEM LA FOTO COM DE COSTUM:

713

ES POSEM EN MARXA , JA QUE ENS VENIA UN TROS PROU DUR I EN LA PANXA PLENA ENCARA COSTA UN POC MES. PUJEM CADASCU AL SEU RITME I UNA VEGADA DALT ES DEIXEM CAURE PER LA PISTA QUE PUJA AL BENICADELL FINS APLEGAR A BENIATGAR, DESPRES XARRANT XARRANT EN UN RATO JA ESTAVEM EN EL POBLE. AL FINAL HEM FET 65KM, L’UNIC QUE ENS HA FOTUT UN POC HA SEGUT  EL VENT QUE BUFAVA FORTET, PER LO DEMES  “ESPECTACULAR”.

SERGI.

Anuncios
comentarios
  1. Xavi dice:

    Bona alternativa per a la ruta de les dos cares del Benicadell, pero la trialera que baixa al port de Albaida tame mola fer-la de tant en tant.
    Els bonyols de platano son un detall que s’agraix, bona nota per al Caribean.

    Força amics, que el disabte que ve ja esta ahi!!

  2. Gusta dice:

    Bona ruta amics, encara que la variant serviria en cas de pluja crec que mola mes baixar per la senda del port no?? en fi es bo tindre alternatives, i els buñols de platano son insuperables i donen ixa dosi de energia pa pujar el asfalt, amunt amics

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s