Gamellons per Ballester + Senda Jabalins

Publicado: 22 marzo, 2014 en Sin categoría

Esta semana mos havíem proposat descobrir un nou tram de la senda de Enginyers, ja que pensavem que eixiríem prop de Fontanars.

A les 7:30 hem eixit desde on sempre direcció a Aielo on havíem quedat amb Toni, ja tots junts hem tirat cap a Ontinyent per a pujar per Ponce hasta la casa Rielo, i desde allí hem agarrat la senda de Enginyers en direcció a la Font de Ballester.

En arribar a la desviació per on es puja a la Font de Ballester nosaltres hem continuat recte per la senda de Enginyers i a partir d’açí ha començat la aventura.

La senda estreta amb pedra solta que mos obligava a extremar la precaució i el paratge de serra amb vistes espectaculars i cel ennuvolat, pasará a la historia travessera com a una de les millors per a alguns componenets i una de les mes odiades per a altres, ja que amb la pedra banyada per la pluja de la nit anterior la senda ha estat perillosa en alguns trams.

La senda mos ha tret al camí per on habitualmet anem a Gamellons, concretament abans de pujar el xicotet portet, així que hem decidit pujar-lo i esmortzar en el paratge de la Font de Gamellons.

IMG_20140322_144916

Per a l’esmortzar cada component ha col.laborat com ha pogut, i hem fet una bona sentada on no ha faltat el vi, cacaus, un bon plat de ceba, olives,… i per a rematar un parell de xupitos de mistela.

IMG_20140322_144759

En acabar de esmortzar mos hem fet la foto en la font i hem tirat cap a casa per la senda dels Jabalins. Es veu que la nit de abans havía plogut molt i mos hem ficat de fang hasta les celles.

2

Per fí hem arribat al Fuset i desde allí cap a casa ha segut un paseig, encara que anavem sense encantar-se ja que estava xispetjant.

Hem fet uns 70kms i hem descobert una nova alternativa per a arribar a Gamellons.

Xavi

Anuncios
comentarios
  1. SERGI dice:

    HUI HA SEGUT IMPRESIONANT LA RUTACA QUE EM FET, LA SENDA EL AMORTZAR I COM NO ELS TRAVESSERS QUE NO MOS FA POR RES.
    AMUNT!!!!!

  2. Gusta dice:

    He disfrutat com un xiquet en la senda jabalins en el fang i que dir de la senda ballester hasta gamellons, impresionant amics, te moltes papeletes pa ser la millor ruta del any encara que alguns van patir un poquet….

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s