LA COVALTA

Publicado: 12 mayo, 2014 en Sin categoría

09-05-2014

LA RUTA D’AQUESTA SETMANA ESTAVA CLARA, OBJECTIU LA COVALTA, ES POSEM EN MARXA CINC TRAVESSERS: GUSTAVO, XAVI, J.CONTRERAS, TONI I SERGI, DIRECCIO MONTAVERNER PEL CAMP DE CROS FINS APLEGAR ATZENETA ON PEGUEM JA DIRECCIO A LA COVALTA. COMENÇA L’AVENTURA, COMENSEM A PUJAR LA SERRA CADASCU A LA SEUA MARXA DESPRES ES DEIXEM CAURE I TRENQUEM A LA DRETA ON EL CAMI ES COMPLICA UN POC, PEDRA SOLTA BONES PUJAES I TAMBE BONES BAIXAES, PAREM UNS MINUTS PER FERSE LA FOTO:

730

CONTINUEM QUE JA HI HAVA FAM I LA CALOR APRETAVA I ENCARA ENS QUEDAVA UN RATET PER APLEGAR A AGRES ON ENS ESPERABA EL MAS DEL CIPRERET QUE DIES ABANS JA HAVIEM ENCOMANAT L’ESMORTZAR, BE A LES 10:30 JA ESTAVEM FEN-SE LA MERESCUDA CERVESSETA I L’ENTREPA ON AMABLEMENT ENS COVIDAREN A L’HERBERET BEN FRESQUET, I COM NO UNA ALTRA FOTO:

731

JA ERA HORA DE PEGAR CAP A CASA I PEL CAMI DELS CARROS UNA VEGADA DALT AGAFEM UNA SENDETA MOLT XULA QUE ENS PORTA FINS AGULLENT I PER LA VIA DE SERVICI FINS A CASA.

HA LA FI 52KM MOLTA CALOR I COM NO MOLT BON ROLLO!!!!!!!

SERGI.

Anuncios
comentarios
  1. Gusta dice:

    BONA RUTA AMICS, ENCARA QUE ESTAVEM TOTS UN POC DESGANATS I EL ESMORZAR NO VA SER TOT LO BO QUE ESPERAVEM DESPRES DE AVISAR PERO EN FI, ANEM PREPARANTSE PER A LA GRAN RUTA DEL DIA 1 DE JUNY….. EPECTACULAR…. AMUNT

  2. Xavi dice:

    Tens rao Gus, pero vam tornar a disfrutar del nostre hobby i vam anar concretant detalls per al 1 de juny. A demes en les baixaes mos vam divertir de valent.

    Força amics!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s