Pla de Corrals

Publicado: 14 junio, 2014 en Sin categoría

A les 7:30  he vist arribar a Sergi i sense pararse hem deia que tenia un problema en la roda i li perdía aire, hem tractat de omplirla per a que sellara pero no i havía manera. A continuació ha arribat Paco i mentres arreplegavem i tancavem Sergi ha tirat davant per vore si rodant es reparava.

Paco i jo hem eixit després i hem trobat a Sergi per Caputxins amb la roda buida, hem decidit ficar-li una cámara, pero la que portava era de “pa i meló” igual que la seua bicicleta i estaba trencada, així es que ha tingut que abandonar la ruta i tornar a casa pasetjant.

Els dos travessers que qeudavem hem continuat la ruta cap a Quatretonda i en pujar al camí que ens porta a Pla de corrals ens hem trobat que el camí estaba tallat perque están reparant-lo, pero encara que estaba en pedra viva hem decidit continuar amb la ruta que teníem programada, i unes voltes damunt la bic i altres caminant hem pogut arribar a Pla de Corrals.

IMG_4199

2014-06-14_04_21_15

En conter de esmortzar el tipic Buixcarró, hem tirat cap a Genovés, ja que havíem quedat en el Potro, qui ha fet un gran esforç per a vindre després de treballar 25 hores seguides, (este xiquet es fará de or). El Potro ha vingut desde L’Olleria per la Cova negra i Alboi, i ens hem trobat en Genovés en el bar de costum.

Després de esmortzar hem tirat cap a casa amb una calor que mos ofegava, i hem parat per a fer-se la foto de travessera.

IMG_4211

Lo millor de la ruta sense dubte ha sigut la companyia del gran Paco Boluda (Boluhome), i desde l’esmortzar també del Potrus Magnanimus (el xiquet dels tactes).

La setmana que ve no eixirem ningú del tres, pero recomanem als travessers que ixquen que pensen en rutes de estiu i tracten de estar a bona hora en casa, perque si fa el calor de huí a partir de les 12:00 ho passaran malament.

Força Travesseres, mos vetgem prompte.

Anuncios
comentarios
 1. Rafa gil,potro dice:

  Molt bona cronica, xavi.
  I molt bona ruta.

 2. Gusta dice:

  Bona ruta amics encara que lo del cami a vorem com larreglen aspere que no el fajen de asfalt o formigo i mos lleven la diversio de esta ruta…. i checho anem comprante camares noves o millor dit bici en condicions…. amunt travessers

 3. sergi dice:

  Xavi has estat describint tot el que ma pasat a mi mes que la ruta en si. Nomes voleu que fer mal, on esta l’espirit travesser!?? MOLT MAL

 4. Xavi dice:

  Sergio el recorde que escrivim croniques, no redaccions. En les croniques es destaquen els fets mes rel.levants de la jornada, i encara que no t’agrade una de les coses mes rel.levants va ser que el teu trasto no estaba en condicions per a rodar.
  Si la scott no esta per a eixir de casa, que no ixca.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s