L’OLLERIA-CASA JASLEN-SENDA TOSQUETES-SENDA CANTERA APACHE- BENISSODA.

Publicado: 12 julio, 2014 en Sin categoría

12-07-2014

AQUETA SETMANA LA RUTA TAMBE ESTAVA CLARA. EL NOSTRE PRESIDENT I EL SEU MOVIL ENS HAVIEN CREAT UNA NOVA RUTA PER DISFRUTAR AQUEST DISSABTE. EN EL LLOC DE COSTUM ESTA SETMANA ESTAVEM: GUSTAVO, XAVI, AGUSTI,PACO,RAFA POTRO,JUANRA,SERGI I UN NOU COMPANY QUE HA VENGUT EN ELS TRAVESSERS PER PRIMERA VEGADA JOAN. ARRANQUEM DIRECCIO EL RODAT PEL CEMENTERI PER LA VIA DE SERVICI DIRECCIO MONTABERNER PER TRENCAR A LA DRETA PEL CAMI REIAL FINS EL BARRANC DIRECCIO EL CAMP DE CROSS PER APLEGAR ADZENETA ON ENS ESTAVA ESPERANT EDGAR, I EN COMPANYIA DE EDGAR I EL MOVIL DEL PRESI ENS ANAVEN A ENSENYAR L’AVENTURA DE HUI. DIRECCIO LA CASA JASLEN ESTA VEGADA PUJANT PER UNA SENDETA ON DE NORMAL SEMPRE LA BAIXEM, ESTA VEGADA LA PUJEM. LA SENDA ENS TRAU A LA PISTA UNA VEGADA LA CASA JASLEN TRENQUEM A LA DRETA I CAMINS PER ASI CAMINS PER ALLA TOCA BAIXAR LA PRIMERA SENDA, SENDA LES TOSQUETES, BONA SENDA I BONES PEDRES, AQUESTA SENDA ENS TREIA BAIX AL PORT D’ALBAIDA PERO SENSE TOCAR LA CARRETERA, DESPRES DIRECCIO LA FONT DEL PATGE. ANTES D’APLEGAR A LA FONT HEM AGAFAT L’ALTRA SENDA LA DE LA CANTERA APACHE, TAMBE A ESTAT MOLT BE, ESTA ENS DUIA A BENISSODA ON HEM PARAT PER ESMORTZAR. DESPRES DEL MEREIXCUT ESMORTZAR HEM TIRAT DIRECCIO ALBAIDA, HEM PASSAT PER DAVANT DE L’AMBULATORI I ES VEU QUE AL PRESI LI A LLAMAT I PER PODER ENTRAR SA PEGAT UNA BONA PINYA I L’HEM TINGUT QUE PORTAR D’URGENCIES JA QUE LI SABIA FET UN BON TRAU EN EL CAP I LES CORRESPONENTS RASCAES EN BRASOS I CAMES,

IMG-20140712-WA0000

AL FINAL UN BON SOBRESALT SENSE MOLTES CONSEQÜENCIES I BE HO HEM AGAFAT AMB BON HUMOR I COM ENCARA NO ENS HAVIEM FET LA FOTO PUES SE L’HEM FET:

756

AGRAIR AL COMPANY EDGAR QUE COM ESTAVEM AL SEU POBLE A ACOMPANYAT AL PRESI EN EL COTXE A CASA I NOSALTRES HEM CONTINUAT EN LA BICI FINS AL POBLE TAMBE. HEM FET 48KM I LLEVAT DE L’ACCIDENT DEL PRESI HO HEM PASSAT COM SEMPRE MOLT BE.

PRESI, RECUPERAT PROMPTE!!!!! AMUNT!!!!!

SERGI.

Anuncios
comentarios
  1. Xavi dice:

    Molt bona ruta Gus!! I bon aterrirsatge en el terme de Albaida. Recuperat pronter de les ferides de guerra i d’asi dos setmanes a rodar altra volta sense parar.

    Amunt travessers!!

  2. Gusta dice:

    nONA RUTA AMICS I BONES SENDES, I AL FINAL MA TORNAT A PEDRE LA TORNA PER UNA CAIGUDA TONTA, JA NO SE COM EVITAR TORNAR A CASA PEDALEJANT PERO ESTA EXCUSA NO LA TORNARE A GASTAR PERQUE PICA I COU, AIXINA QUE FAREM MES RUTETES PER CANALS, JAJAJ, ENS VEGEM DASI DOS SEMANES PAL ESMORZAR D´ESTIU, AMUNTT TRAVESSERS… NO ME SIENTO LAS PIERNAS…..

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s