Barranc de la Canyà – Alegre

Publicado: 27 julio, 2014 en Sin categoría

Feia un parell de semanes Agustí mos va parlar de esta ruta i decidirem que sería ideal per a fer-la este disabte, per esmortzar en el poble i despedir hasta Setembre als companys que per unes coses o altres en Agost no podrán eixir amb el grup.

Esta semana estava plagada de baixes, be per lessió, per treball, festes, vacacions,… pero finalment ens reunirem 5 travessers per a eixir desde el lloc de costum.

IMG_20140726_232249

Començarem a rodar a la marxeta i amb molta vasca, pero pronter entrarem en faena, baixant per sendes rápides i pujant per rampes curtes i exigents. Hasta el Salido tot va ser molt divertit, pero mos quedava pujar a la creueta per el Alegre i la calor ja apretava.

IMG_20140726_231939

Com a bons travesseres anarem pujant a la marxeta i en arribar tots dalt mos ferem la foto que corroborava l’esforç.

IMG_20140726_232133

Després baixarem per el port i la gaveta, ja que havíem decidit esmortzar en el bar del poli. Varem esmortzar molt be i barat i per a rematar Agustí es va estirar i mos va pagar una botelleta de xupa-xup que mos varen traure per a brindar per el seu recient aniversari.

IMG_4230

Com sempre varem disfrutar com a xiquets i varem pasar un matí de categoría. Personalment hem despedixc hasta Setembre, espere que disfruteu este mes de Agost amb les rutes i que mos feu disfrutar amb les cróniques.

Amunt travessers.

Xavi

Anuncios
comentarios
  1. sergi dice:

    Perfecta ruta pel terme i bon esmarzaret amb el colofo del xupa xup,
    Bones vacanse a tots i paseu bon estiu TRAVESSERS!!!!

  2. Gusta dice:

    Magnifica ruta per el poble per camins que no coneixiem i que tinguem ben prop, curta pero exigent pujant a la creueta per la Alegre i bon esmorzar de estiu en el poli amb botella de xupa-xup pa cagarse, ens vegem en Setembre amics disfruteu de les vacances i a carregar les piles per a les rutes que mos esperen a partir de Setembre…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s