22-11-14 EL MONDUVER

Publicado: 24 noviembre, 2014 en Sin categoría

Els travessers despres de casi 5 anys desde la ultima volta que havien fet esta ruta, la tenien en ment varios anys i per unes coses o atres no l´havien pogut fer, esta volta no anava a escaparse. Vam queda com de costum en la coxera de Xavi a les 7:30 5 valents travessers, Checho,PAco,Xavi, Juanra i Gusta, preparats per a esta gran aventura de asfalt en la que Rafa haguera disfrutat, esta vegada a la anada en mes de fer la de Pla de Corrals com sempre decidim enfilar cap a Bellus i per la cova Negra direccio al Genoves per agarrar el cami de la salut que ens dixa en Pla de Corrals, la anada y la tornada anava a ser per el mateix cami per acurtar un poc, aixina i tot ens vam espolsar 78 km de patiment, sufriment i gran recompensa.

Hasta Pla de Corrals anavem pensant en lo que mos esperava, asi en el cruse vam agarrar direccio a Barx, desde Pla de Corrals hasta dalt del Monduver hi han 12 km de pujada, ja que el port de Barx es de pujada continua.

barx

Anem en continuo ascens a buscar les urbanitzacions de Piug Mola i la de la Drova, desde asi per carretera direccio Gandia aon ja anem divisant les dixoses antenes, vegem la indicacio del Monduver i ens llevem roba i ens santiguem per a afrontar els 4,4 km que ens queden de puja fins a les antenes.

senyal

Les rampes anaven una darrera de latra donantmos el minim temps per respirar i posarmos els pulmons al puesto, cadau al seu ritme i en el temps nuvolaet especial que fea ni fret ni calor comensarem a pujar i pujar fins coronar les antenes del Monduver, jo no se qui collons ha pujat ahi a posar les antenes pero la mare que la parit que empinat que esta.

antena

Foto de la coronacio que tant ens va costar, una volta dalt es fem el merescut esmorsar, alguns pa seguir la tradicio portaven el seu potet de allioli i es que Gusta no volia pedre les tradicions.

amorsarMonduver2013Asi vegeu reflejat el perfil de la ruta desde Pla de Corrals en rampes fins el 23%, una puja infernal que ens va posar a prova i que vam poder superar, la torna com hem comentat va ser per el mateix puesto, algu com Xavi va agarrar 74 km/h en la baixa del Monduver i poc a poc i contant lo que mos havia costat, vam aplegar al poble sobre les 14:00 amb les cames rebentaes pero orgullosos de haver complit el objetiu i haver pogut superar este repte.

Amunt Travessers

Gusta

Anuncios
comentarios
 1. Xavi dice:

  Penultim objectiu de l’any conseguit 👍. Ara a per el Vinalopó!! 😈😎✌

 2. Gusta dice:

  Efectivament Xavi, este es un objetiu mes dels que mos queden per cumplir i esta semana en la volta a la Mariola promet ser un peaso de ruta. AMUNT TRAVESSERS

 3. sergi dice:

  Despres de ver coronat el monduver el quedes satisfet pero … puff!!! Vaig patir molt, pero en vaig fer en ell!!!!!.

 4. Rafa gil,potro dice:

  GrÀcies amics per recordar.se de mi. Teniu rao. Haguera disfrutat.
  Vull fer.la prompte en vosatres.

  Amuuuunt

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s