13-12-14 CIRCULAR A LA MARIOLA DESDE BOCAIRENT

Publicado: 15 diciembre, 2014 en Sin categoría

Hui, després de molt de temps, Edgar s’hen ha eixit amb la seua i els Travessers han anat per fi a la serra de Mariola. A les 8 del mati haviem quedat en Bocairent 8 travessers molt gelats : Rafa , Juanra , Xavi , Gusta , Edgar , Juan , Rafa i Cristian.

Ens posem en marxa per l’antiga via del tren Xixarra en direccio al poligon de Bocairent, on ens espera el port del Portell , de 2,5 Km d’asfalt. Una volta dalt, continuem per la carretera fins l’ermita de Santa Barbera, on comença el sender GR-7 que ens dura pels masos de Tollos , Teular del Sapo , Mingol i els Collets. Tot aquest tram es una pista acabada d’arreglar i nivellada per una maquina(excepte alguns trams de pedra per compactar).
Una volta acaba la pista, arribem a la urbanitzacio Pinatell, on es troba el Camping Mariola. Una volta asi, Juan ens proposa pujar al mirador de la Font de Mariola, una pujada d’uns 700 metres amb un bonic mirador al cim.

mariola 3

 Una volta dalt, ens fem la foto de rigor i retornem a buscar la pista que puja al Mas dels Arbres per afrontar la pujada mes dura de la ruta (1,5 Km) fins arribar al Mas de la Foia Ampla, on parem per a esmorsar, amb el corresponent vinet de Gustavo , papes , olives , cebetes… i com no podia faltar en Mariola, herberet de Cristian.

Una volta acabem d’esmorsar anem a buscar la senda del Barranc dels Paraets , on pasem per els masos del Pla , Borratxina i Mariola ; on tornem a la Font de Mariola per anar a buscar el Pla d’Aparici (Plagat de casetes d’anglesos) on ens tornem a trobar en que han convertit les sendes i pistes en camins per a cotxes…. i juan ja comensa a fartarse de tant de cami arreglat per als cotxes….jajaja

Per pista entre pins , matolls i oliveres, ens dirigim a buscar el Mas del Reiner, on ens ferem altra foto.

mariola 1

   Una volta ací, ens dirigim a buscar els masos de la Penyeta , Guilella , Congregats , Torretes i l’Altet . Una volta arribem a aquest últim, ens desviem per un camí a la font de la Coveta, on es troba el naixement del riu Vinalopó

 mariola 4

 Una volta ens hem fet la foto i hem plenat el bido d’aigua ben freda, ens dirigim a la fabrica de Blanes, i a Banyeres; i per la via del Xixarra tornem a Bocairent. 47Km de pistes per la Serra Mariola

EDGAR

Anuncios
comentarios
  1. Xavi dice:

    Enhorabona Edgar!! Bona ruta la que mos vas preparar i bona cronica, llastima que s’hagen carregat les sendes, perque el paratge esta molt xulo, sobretot la zona del naixement del Vinalopó.

    Gracies a Xopi i als amics de Bocairent per la bona companyia.

    Amunt travessers!!

  2. Gusta dice:

    Bona ruta i bona companyia com diu Xavi, Edgar al final mos ha portat a la Mariola, molt be ixe Herberet i encara que va faltar algo de accio per als guerreros, un paratge molt bonico.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s