Enginyers per Ballester

Publicado: 3 enero, 2015 en Sin categoría

Per a la primera ruta de l’any i després de un referéndum popular hem decidit fer esta ruta en la que els travessers disfrutem cada vegada mes.

Hem eixit de bon matí, sobre les 8. Paco, Sergi, Gusta, Xavi i de sorpresa ha aparegut Mikel en la seua canondale amb fang del 2008. Hem pasat per Aielo per a arreplegar a Contreras i Juanra i de allí al Tiraoret on havíem quedat amb Edgar. Huí no feia tant de fred aixi que mos hem llevat el excés de roba i hem tirat cap a la pujada de Ponce.

En arribar a la casa Rielo mos hem fet la foto de rigor i hem continuat per enginyers direcció a Gamellons.

IMG_4325_1

La senda estava perfecta i l’hem disfrutat al maxim. En arrivar al camí que va a Gamellons hem tirat cap a Ontinyent per a esmortzar en el Tiraoret, elegit per els travessers com a millor bar del 2014.

Després de esmortzar hem tirat cap a casa. Edgar a tirat cap a Albaida desde Ontinyent i la resta hem anat a Aielo per dixar als xiquets de Aielo.

Com que Mikel estava disfrutant i no tenía ganes de que s’acabara la ruta ha fet tot lo posible per punxar i disfrutar de la nostra companyía un ratet mes. Amb les lliçons magistrals de Paco hem pogut unflar la roda amb un bombinet de Decathlon que es una maravilla, i a continuació hem tirat cap a casa per les Vegues.

IMG_4328_1

Tant la ruta com l’esmortzar en el Tiraoret han segut inmillorables per a començar l’any amb bon peu, hem fet uns 58kms i hem disfrutat de un molt bon matí de serra i esport.

Xavi

Anuncios
comentarios
  1. sergi dice:

    La millor de les millors
    Rutaca i esmorzarot

  2. hanfry dice:

    Sergi efectivament es una de les millors. Bona ruta per comensar el any i bon esmorsar en el millor bar per 2 any consecutiu… amunt travessers

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s